kaskader Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Trafiłem na ich stronę i mają całkiem interesującą ofertę. Chciałbym się tylko dowiedzieć, czy macie jakieś doświadczenia z tym sklepem? Przejrzałem parę stronz opiniami, ale nie znalazłem nic na ten temat. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolka Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 jak dla mnie spoko sklep. kupilam u nich ostatnio rower, ale chyba troche sie pospieszylam, bo widze, ze ostatnio sporo promocji doszlo w dziale outlet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Extraks Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ostatnio zrobiłem zakupy w sklepie rowerowym, ponieważ zaczęły się u nich wyprzedaże. Zamówiłem kask Metstradivarius w cenie prawie 150 zł niższej i jestem zadowolony. Przesyłka bardzo szybka, ceny ok. Zastanawiam się jeszcze nad zamówieniem roweru ale to jeszcze muszę przemyśleć bo to w końcu poważniejsza sprawa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ciekawe dlaczego odnoszę wrażenie że wszystkie 3 powyższe posty zostały napisane przez jedną osbbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.