pietrekt Napisano 13 Września 2012 Napisano 13 Września 2012 Witam. kupiłem niedawno licznik ksc-13. nie mogę rozgryźć funkcji zachowania wartości TM i AVS (migające wartości). czy ktoś mógłby mi to w miarę cierpliwie rozpisać. instrukcja naprawdę niewiele mówi na ten temat. jakby jej nie było. pozdrawiam, pietrek
paweloko Napisano 13 Września 2012 Napisano 13 Września 2012 Wszystko można znaleźć w internecie. Czy to nie przypadkiem licznik KCC-13. Czas jazdy , prędkość średnia (AVS).
pietrekt Napisano 13 Września 2012 Autor Napisano 13 Września 2012 Wszystko można znaleźć w internecie. Czy to nie przypadkiem licznik KCC-13. Czas jazdy ™, prędkość średnia (AVS). tak. racja !! kcc-13. jednak nie chodzi o funkcje TM i AVS tylko o "zachowanie ich wartości w pamięci komputerka". opcja: prawy przycisk - miga TM, prawy przycisk - miga AVS, kasowanie prawym przyciskiem. nie rozumiem po prostu jak to działa poszczególne funkcje ich kasowanie, przechodzenie pomiedzy nimi oraz wpisywanie obwodu koła i dystansu ODO - tu nie ma problemów. nie znam tylko tej funkcjonalności z zachowaniem wartości TM i AVS. ps. wcześniej miałem sigme 1606 i tam takiegoś czegoś po prostu nie było.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.