Powermug Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Witam, przymierzam się do kupna łańcucha do roweru, czy myślicie, że ten (http://www.salon-row...facturers_id=28) jest dobry? Rower będzie stał na parkingu strzeżonym ale nigdy nie wiadomo. Jeśli nie to jakie inne polecacie? szukałem kryptonite evolution 4 ale nie mogę znaleźć sklepu w PL w którym bym je dostał.
rowerzysta01 Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Przejrzałem internet w poszukiwaniu odpowiedników, ale uważam że to bardzo dobre rozwiązanie, oczywiście jeśli waga łańcucha nie przeszkadza kryptonite evolution 4 chain znajdziesz tylko wersji 55 cm (o ile maja go jeszcze na stanie), jakiś czas temu szukałem ja i jeszcze jeden użytkownik tego łańcucha w wersji dłuzszej, ale wciąż jest niedostępny w naszym kraju. Moim zdaniem umieszczanie towaru w sklepie skoro go nie mają na stanie ani u dystrybutora jest nie porozumieniem.
Powermug Napisano 13 Września 2012 Autor Napisano 13 Września 2012 Wielki dzięki, w takim razie nie ma co czekać. Zamawiam ten łańcuch :-) Waga mi nie przeszkadza xD
orkat Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Witam mam mozliwos zakupu Kryptonite Evolution 4 , nie chce zakladaćnowego tematu i chciałem tu zapytać w czym jest taki super ?? mam rower za ok 1000zł i chce dokupić do niego cośzabezpieczającego , glównie aby mocować go gdzieśna czas wyjści do sklepu ( 10-30minut ? ) , może czasem w lesie/nad jeziorem ?? Prosze o odpowiedz
rowerzysta01 Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Jest to dobra i znana firma, ten model jest jednym z najlepszych tej firmy, nigdzie w internecie nie znajdziesz żeby ktoś ukradł rower zabezpieczony tym u-lockiem.
PoleK Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Ten łańcuch jest prościej przeciąć niż grubą wielożyłową linkę... Dotykasz go i pęka, a kłodkę można przeciąć "sekatorem" trochę lepszym... Zaraz kolega nie mający zielonego pojęcia o metalach i ich obróbce, powie ze jestem paranoikiem i sobie ubzdurałem, wiec: http://www.youtube.com/watch?v=4-Y2ghHkdks&feature=player_detailpage#t=484s - 8:00 kłodka a potem łańcuch. tak się zachowują tanie łańcuchy w 99%, bo stal jest niewiadomego pochodzenia a do tego producent co prawda je hartuje... ale zapomina odpuścić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.