xxxkubek Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Witam. Chcę zakupić rower, jak najszybciej, bo muszę jakoś dojeżdzać do szkoły, a ze odłożyłem pieniądze chciałem zakupić rower, do szkoły będę jeździł drogami raczej utwardzonymi, lecz czasem będę też korzystał z polnych dróg, znalazłem dwie oferty które mnie zainteresowały: http://allegro.pl/merida-drakar-cross-10-v-rzeszow-gratis-i2600580314.html http://allegro.pl/rower-giant-revel-5-2012-krakow-okazja-rozmiar-l-i2615112615.html Mam 183cm wzrostu i 73kg wagi znalazłem tylko mtb, ale interesują mnie także trekkingowe, tzn crossy Proszę o jak najszybsze odpowiedzi bo zależy mi na czasie, Pozdrawiam:)
qwaq Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Allegro Słaby. Allegro Beznadziejny. Ten jak na swoją cenę jest bardzo dobry, od podanych przez ciebie duuuużo lepszy.
xxxkubek Napisano 12 Września 2012 Autor Napisano 12 Września 2012 Słaby. Beznadziejny. Ten jak na swoją cenę jest bardzo dobry, od podanych przez ciebie duuuużo lepszy. mógłbyś jakoś uzasadnić swoją wypowiedź? tzn. w czym ten jest lepszy od tej meridy i gianta:) i dziękuje za zainteresowanie tematem:) aaa i potrzebuję rame 20 lub 21:)
Tadeus Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Bo wiekszosć najważniejszych części te Twoje mają o dwie/trzy klasy gorsze od tego proponowanego. Skoro trzba ci wiekszej ramy to poszukaj na allegro tego modelu z większą ramą Jakbyś trochę pogrzebał na tym forum, to zobaczyłbyś, że kands polecany jest w bardzo wielu tematach w tej klasie cenowej. Niestety zachodnie marki w tej klasie cenowej oferują barszo słaby osprzęt przez co są nieopłacalne dla ludzi, którym zależy na naprawdę dobrym rowerze (wyjątkiem są jakieś pojedyncze promocje - dużo teraz po sezonie robi np. kellys)
xxxkubek Napisano 12 Września 2012 Autor Napisano 12 Września 2012 skoro nie ma innych propozycji, to mnie przekonaliście:) jutro go zamówię bo będę miał pieniądze na koncie:)
makog Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Tu masz fajnego krossa http://allegro.pl/juz-jest-lazaro-senatore-v4-full-alivio-i2622437389.html
Tadeus Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Chyba crossa Ale generalnie tak. Jak mtb to kands 1300, a jak cross to kands maestro (trochę lepsiejszy) albo lazaro integral v4 (minimalnie gorsiejszy, ale brany bardzo często bo maestro rzadko jest).
makog Napisano 13 Września 2012 Napisano 13 Września 2012 Tadeus no tak mialo byc przez "C" a nie przez "K"
xxxkubek Napisano 13 Września 2012 Autor Napisano 13 Września 2012 więc tak, pojechałem do sklepu rowerowego u mnie w mieście, stargowałem cenę na równy 1000zł, rama 21, + jutro mam dobrać jakieś dodatki do niego:) bo jutro bedzie dostarczony do sklepu rower i dobiorę dodatki:) Dzięki wszystkim za pomoc! Pozdrawiam
makog Napisano 13 Września 2012 Napisano 13 Września 2012 To ze stargowales to super, tylko podaj marke i model rowerku co kupiles, wtedy bedzie mozma ocenic ile on jest nprawde wart.
xxxkubek Napisano 13 Września 2012 Autor Napisano 13 Września 2012 aa fakt, zapomniałem dodać że kandesa 1300 no i mam lepiej w przypadku gwarancji, bo do miasta mam 3km, a gdyby przez allegro, to musiałbym wysyłać rower w paczce, a tak to mam wszystko na miejscu
xxxkubek Napisano 14 Września 2012 Autor Napisano 14 Września 2012 aa fakt, zapomniałem dodać że kandesa 1300 no i mam lepiej w przypadku gwarancji, bo do miasta mam 3km, a gdyby przez allegro, to musiałbym wysyłać rower w paczce, a tak to mam wszystko na miejscu sorry za post pod postem, ale rower przyszedł, zmieniłem oponki na 1.50, i jest duuzo lepiej niż na 1.95 Rower polecam, jak za tą cenę jest wygodny, lekki, i ładny:) POLECAM KAŻDEMU Pozdrawiam:)
Tadeus Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Cóż, z tego co się orientuję jesteś jedną z bardzo niewielu osób, którym udało się kupić kandsa nie-wysyłkowo, więc tym bardziej należy się cieszyć Może kiedyś też jakieś wrażenia szerzej opiszesz w dziale testów
Dziuba Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Cóż, z tego co się orientuję jesteś jedną z bardzo niewielu osób, którym udało się kupić kandsa nie-wysyłkowo, więc tym bardziej należy się cieszyć Może kiedyś też jakieś wrażenia szerzej opiszesz w dziale testów WitamDołączam się do gratulacji.Śmigam na takim Candsie już 5 miesiąc i jestem bardzo zadowolony.Posiada oczywiście małe mankamenty (cykanie w korbowodzie) ale w tej cenie )Mam nadzieje że twój też będzie się sprawował. Aaa i dodam że też nabyłem go w sklepie stacjonarnym w Krakowie, ale na razie nie muszę się martwić o serwis.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.