papanf Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 osttatnim czasy duzo cos czytam i slysze o tranie, podobno buduje tkanke miesniowa i moze wplywac na wzrost z tego co mi wiadomo wiele siatkarzy przyjmuje tran nawet po 6 kapsulek dziennie co o tym sadzicie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Tran na wzrost??? Pierwsze słyszę... kiedyś brałem zimą ale jestem zbyt leniwy i olałem sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rowerman Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Zimą warto brać tran, oprócz witamin zawiera cenne kwasy tłuszczowe. Ja biore, ale nie zauważyłem jakogoś przyrostu tkanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Tran to chyba dobry jako witaminy ale nie ma przyrost masy mięśniowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.