Skocz do zawartości

[amortyzator] Spinner Reason / Aeris 286-80 / Suntour Epicon

piluj

Rekomendowane odpowiedzi

Gość piotrsli102

WITAM SERDECZNIE. pISZĘ DO WAS PONIEWAŻ JESTEM WŁAŚCICIELEM FIRMY FUH ACTIVIA. PRZECZYTAŁEM TĄ WIADOMOŚĆ OD KURT88 I POWIEM SZCZERZE ŻE MUSIAŁ TO KTOŚ OD MOICH PRACOWNIKÓW. NADODATEK PRZYJEŁEM OD PONIEDZIAŁKU NOWEGO PRACOWNIKA I Z TEGO CO WIEM TO KUPIŁ EPICONA Z TEJ FIRMY I NARZEKAŁ NA NIA. PRZEZ TO ŻE KAŻDY MA DOSTEP U MNIE DO INTERNETU TO MOGŁA TAKA SYTUACJA ZAJŚĆ. PROSZE SIĘ NIE OBRAŻAĆ I ZARAZ NIE REZYGNOWAĆ Z ZAKUPÓW. DO KAŻDEGO JA PODCHODZE INDYWIDUALNIE, ZAWSZE UDZIELAM POMOCY I PROSZĘ OD RAZU NEGATYWNIE TEŻ DO MNIE NIE PODCHODZIC. PO WASZEJ INFORMACJI ZABLOKOWAŁEM WSZYSTKIE DOTĘPY DO FORUM, ITP. SERDECZNIE WAS PRZEPRASZAM. POZDRAWIAM

Gość piotrsli102

TŁUMACZYC SIE NIE MAM Z CZEGO, PO PROSTU ZBYT DUZO OSÓB MIAŁO DOSTEP DO MOJEGO KONTA. RYGORYSTYCZNIE DO TEGO PODESZŁEM, SPRAWĄ SIĘ TYM ZAJME. PROSZĘ NIE PODCHODZIĆ DO MNIE NEGATYWNIE PONIEWAŻ JESZCZE DO ŻADNEGO KLIENTA PODCHODZĘ INDYWIDUALNIE. NIE RAZ COŚ ZAPOMNIAŁEM DOŁĄCZYC DO PACZKI, LECZ BEZ ŻADNEGO ALE DOSYŁAM. POZDRAWIAM

..ble ble ble

Sorry ale tak to może tłumaczyć się gimnazjalista przyłapany prze matkę na marszczeniu freda w łazience. Trochę powagi :laugh:

Nowy pracownik itp...

Robi się parodia.

Widać jak poważny to jest sklep.

Nie odbieram nikomu możliwości prowadzenia działalności gospodarczej, ale jak ktoś ma takie zagrywki do konkurencji, to tak samo w bambuko będzie robić klientów.

Sklepik trafia ma moją czarną listę.

Dobranoc

ps . nie krzycz kapsem - netykieta jednak obowiązuje

Tak więc jakim cudem Pan Piotr jest właścicielem ?

Ja odbierałem osobiście chyba jako jedyny. Już sam nie wiem czy to co mówił jest prawda czy nie...

Facet nie ma stacjonarnego sklepu, wysyła z mieszkania. Nie sądze żeby miał jakichkolwiek pracowników.

Nie ma kasy fiskalnej bo drukuje faktury na drukarce.

Od samego początku zanim w ogóle coś od niego kupiłem czułem, że coś jest nie tak.

Ja akurat mam wszystko prawie tak jak chciałem, bo chłop nie potrafił założyc za amorek zebym odebrał i zapłacił osobiście, co to za sprzedawca co najpierw sciąga z Ciebie forse a później zamawia u dystrybutora.

Nie wiem czy to nawet nie jest nielegalne sprzedawanie czegoś czego nie masz na stanie.

Pierwszym real zdjęciem na allegro było zdjęcie mojego czerwonego epicona a przecież tyle amorków już mu się przetoczyło przez ręce... dziwne

Nie pisałbym tego bo poznałem osobiście ale tu widać, że facet nastawiony na zysk wszelkimi możliwymi sposobami a klient wyczuwa jak coś jest nie tak. i to wcale nie jest pozytywne

Witam. Choś jestem nowy,....Narka

Jako stary wyjadacz z innych for dyskusyjnych- zadziwiające w takich sytuacjach jest ile osób specjalnie się rejestruje na forum dla napisania postu w obronie takiej osoby/firmy.

Rozumiem przypadki itp itd, ale dlaczego przypadkowo nie jest to ktoś z dłuższym stażem na forum.

Zadziwiające.

Zapewne moderacja po sprawdzeniu ip ewentualnie maili aktywacyjnych mogła by ciekawe rzeczy napisać ;)

co do właściciela to tak zagalopowałem się wczoraj i poprosiłem o edycję postu- poleciało o 1 zdanie za mało i stąd zamieszanie.

Ja odbierałem osobiście chyba jako jedyny. ..

Wielu tak zaczyna biznes i nie bronię tak robić.

Inna sprawa to podejście do sprzedających i ta cała szopka w tym temacie - to jest niepoważne.

Na pocieszenie dla tych co nieopatrznie kupili w razie czego można uderzaćz gwarą do eurobike bezpośrednio zapewne omijając jegomościa.

Przed zakupem dowiadywałem się u Eurobike czy gwarancja będzie uznana i napisano mi, że nie będzie z tym najmniejszych problemów.

Co do napisanych postów: w dzisiejszych czasach ludzie są w stanie podjąć różne kroki żeby oczernić konkurencję i samemu przy tym wypłynąć. Jakoś za bardzo mnie to nie dziwi. Teraz najgorsze co może być to usprawiedliwianie się i kręcenie. Niemniej jednak takie zachowanie nie jest fair.

Po przeczytaniu tego tematu na pewno bym się kilka razy zastanowił nad zakupem u tego Pana, ponieważ nie lubię takiej konkurencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...