Skocz do zawartości

[amortyzator] Spinner Reason / Aeris 286-80 / Suntour Epicon

piluj

Rekomendowane odpowiedzi

Gość piotrsli102

WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIM. CHCIAŁ BYM SIĘ PAŃSTWU PRZEDSTAWIĆ: FUH ACTIVIA; 44-100 GLIWICE; sŁOWACKIEGO 35/7 ZAUWAŻYŁEM ŻE CZĘSTE PYTANIA DOTYCZĄ WŁAŚNIE MNIE I NIEPEWNOŚCI U MNIE ZAKUPU AMORKA. NA ALLEGRO SPRZEDAJE PRZEZ STRONĘ MOJEJ MAMY BO JA MAM STRONĘ FIRMOWĄ I TAM DWUKROTNIE WIĘKSZE SĄ PROWIZJE CO WYKAŃCZA CZŁOWIEKA. AMORTYZATORY SĄ BEZPOŚREDNIO OD DYSTRYBUTORA CZYLI EUROBIKE, JEŻELI BYŚ CIE CHCIELI MNIE SPRAWDZIĆ TO PROSZĘ ZADZWONIĆ DO EUROBIKE I SPYTAC SIĘ O FIRMĘ ACTIVIA A NIE PODAJĄC DANE MOJEJ MATKI CO na pewno ICH TAM NIE MA. AMORTYZATORY SĄ Z GWARANCJĄ OD DATY ZAKUPU. SPRZEDAJE TANIEJ PONIEWAŻ U MNIE SPRZEDAŻ IDZIE NA BIEŻĄCO CZYLI DYSTRYBUTOR - ACTIVIA - KLIENT A NIE TAK JAK JEST W SKLEPACH STACJONARNYCH KTÓRZY KUPILI NA POCZĄTKU SEZONU W CENACH HURTOWYCH NP. 50SZT I TANIEJ SPRZEDAĆ NIE MOGĄ. PRZYKŁĄD TO AMOR W CENIE DETALICZNEJ WYNOSI 799ZŁ. CENA HURT TO 540ZŁ. JEŻELI SKLEPY MAJĄ TO NA STANIE I KUPILI W CENACH HURTOWYCH TO PRZECIERZ NIE SPRZEDADZĄ TEGO TANIEJ NIŻ TE 540ZŁ, ZAŚ NATOMIAST EUROBIKE PROWADZI WYPRZEDAŻ TYCH AMORKÓW I PRZEZ TO U MNIE SĄ TAK TANIE. PROSZĘ SIĘ NIE OBAWIAC DO DO ZAKUPU. WSZYSCY CO U MNIE KUPILI OTRZYMUJĄ NOWE AMORKI. PROWADZĘ SPRZEDAŻ RÓWNIEŻ W CENACH HURTOWYCH FIRMY TAKIE JAK SRAM, MAVIC,ROCK SHOX, CST, WSZYSTKIE AZJATYCKIE FIRMY, FIZIK, CORRATEC. ITP. W PRZYPADKU ZAINTERESOWAŃ PROSZĘ PISAĆ NA MÓJ MEIL: burzawapiotr@gmail.com LUB KONTAKTOWAĆ SIĘ TELEFONICZNIE: 884889731. POZDRAWIAM

Witam Ponownie. W załączniu dodaje wygląd oryginalnych kart gwarancyjnych

Ja odbierałem osobiście i polecam, facet rzeczywiście istnieje i ma zarejestrowana firme i handluje,

długi okres oczekiwania jest związany z tym, że ściąga je od dystrybutora dopiero po złożeniu zamówienia i przelaniu pieniędzy,

gdy amorki przyjdą do niego dopiero dalej posyła z kartą gwarancyjną i fakturą.

Gwarancja jest ok, podbita książeczka z numerami seryjnymi.

Ja właśnie montuje swojego do ramy:)

Wczoraj doszedł do mnie amortyzator, wszystko bez problemu, świetny kontakt także jak najbardziej polecam sprzedawce :)

Korzystając z okazji zapytam... Czy u Wszystkich kupujących tego amora gwint w mocowaniu is był niewidoczny? Pytam ponieważ w moim gwint nie widać, ale mam nadzieje, że jest pod farbą...

Można wiedzieć ile czekałeś na przesyłkę?

Kupiłem we wtorek popołudniu i odrazu napisałem do sprzedawcy, żeby wysłał mi nr przesyłki jak wyśle. Odpisał mi, że niestety, ale kurier odbiera od niego paczki we wtorki i piątki rano, także musze poczekać... Ale w środe rano dostałem maila z UPS z nr przesyłki, a w czwartek amor przyjechał do mnie :)

Gość piotrsli102

Witam Serdecznie FUH ACTIVIA Piotr Burzawa z tej strony. Staram się Państwu jak najtaniej zaoferować swój towar oraz prosze pisać lub dzwonić pod nr> 884889731 w przypadku jakichkolwiek problemów. Zawsze pomoge. Jeżeli nie ma gwintu tak jak pan napisał to proszę bezpośrednio skontaktowac się z serwisem EUROBIKE. nr do nich to: tel. (61) 8 705 107 lub (61) 8 750 406 wew. 3 albo emailem suntour@eurobike.pl Jestem również Dealerem marek takich jak: Avid, Manitoy, Rocx Shox, Kalloy, Shimano, ZOOM, Covys, fizik, rowerów Eurobike, Corratec, SELLE ROYAL, CN Spoke, Novatec, Sigma, Giyo, Wellgo, Pedały VP, CST, michelin, mavic, Sram, Truvativ, KMC, Prowheel, Guizzo, Chin Haur, Vela i wszystkie te azjatycjie firmy. W razie pytać to prosze o Kontakt. na pewno można u mnie w promocyjnych cenach dobrać profesjonalne części. równiez u mnie przy np. zamówieniu obręczy, piast czy szprych składam koła za darmo. U mnie centrowanie koła kosztuje tylko 8 zł a przegląd całego roweru to 50zł. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam

Naszczeście aura oraz całkiem szybka rehabilitacja mojej stopy pozwoliły mi jeszcze zaczerpnąć przyjemności jazdy rowerkiem w tym roku. Rekreacyjnie, ale zawsze:)

Pierwsze co mogę powiedzieć o Epiconie w porównaniu do XCR'a to właściwie stwierdzenie mówiące wsztystko:

WRESZCIE WIEM CO TO AMORTYZATOR :))))))

Co do sprzedawcy to mogę go polecić. Byliśmy w nieustannym kontakcie mailowym i na każde moje pytania odpowiadał do kilku godzin. A pytań trochę miałem, bo też miałem trochę wątpliwości:) Jak pisałem wcześniej amortyzator był orginalnie zapakowany w pudełko od Eurobike (dzyli od polskiego dystrybutora) oraz posiadał książeczke od nich.

Początkowo również niezauwazyłem w tej radości z przyjscia nowego cacka, że nie było dołączonego dowodu zakupu. Napisałem o tym Sprzedawcy a Pan odrazu przeprosił za jej brak, a po 3 dniach przyszedł do mnie polecony z tymże dowodem:)

Sama transakcja od momentu kupna do momentu dostarczenia przesyłki trwała dokładnie tydzień. Trwałaby 1 dzień krócej gdyby nie opieszałość firmy kurierskiej(patrzyłem na śledzeniu przesyłki jak widelec spał sobie u nich przez ponad dobę). O czasie kiedy zostanie wysłana byłem poinformowany więc nie mam powodów do narzekań.

A do osób które narzekają na ten czas to po pierwsze jak chcecie szybciej to zawsze można kupić w sklepie stacjonarnym albo u innego sprzedawcy który gwarantuje przesyłkę do 2-3 dni ale wydać ponad 100zł wiecej

:P

ja jestem bardzo zadowolony.

• 2 tygodnie później...

No to ja się pochwalę też.

Od wczoraj jestem posiadaczem EPICONa ze zdalną blokadą. Zakupiłem, podobnie jak Piluj, u Pana Piotra (konto na alledrogo: elabur62).

Zamówiłem i zapłaciłem w poniedziałek, amorek przyszedł w czwartek. Nówka, oryginalne opakowanie, podbita książeczka gwarancyjna EuroBike, fakturka, do tego bardzo miły i rzeczowy kontakt ze sprzedawcą. Z transakcji jestem bardzo zadowolony.

Amorek będzie chwilę leżał na półce, bo planuję też wymienić ramkę, więc pewnie całyt ten sezon przejeżdżę na rowerku w starej konfiguracji (z "ugniataczem" XCM, bo amortyzatorem to ciężko nazwać) ;-)

Również zakupiłem amortyzator u Pana Piotra. Zdecydowanie polecam. Super kontakt i rzeczowe odpowiedzi na pytania. Amortyzator w porządku, książeczka z gwarancją podbita. Tak jak napisałem w komentarzu na allegro: "Nie ma co rezygnować z zakupów u tego sprzedawcy z powodu małej ilości komentarzy :)".

Jeszcze raz polecam :)

• 3 tygodnie później...
Gość piotrsli102

Witam. Polecałeś stronę XtraBike Internetowy Sklep Rowerowy bo niby Tanio. Kupiłem przez ich sklep i zostałem oszukany. Tym że zamówiłem Model RLD z manetka a otrzymałem bez manetki i oni twierdzą że tam była manetka. Chciałem odstąpić od umowy lecz odmówili odbioru ponieważ twierdzą że sprzęt będzie niekompletny Poprostu oszuści. Dokupiłem Przez Allegro manetke przez Allegrowicza elabur62 i naprawde rzetelny allegrowicz. Gorąco go Polecam.

Witam. Polecałeś stronę XtraBike Internetowy Sklep Rowerowy bo niby Tanio. Kupiłem przez ich sklep i zostałem oszukany. Tym że zamówiłem Model RLD z manetka a otrzymałem bez manetki i oni twierdzą że tam była manetka. Chciałem odstąpić od umowy lecz odmówili odbioru ponieważ twierdzą że sprzęt będzie niekompletny Poprostu oszuści. Dokupiłem Przez Allegro manetke przez Allegrowicza elabur62 i naprawde rzetelny allegrowicz. Gorąco go Polecam.

LOL

primo: nie polecałem, bo jeszcze tam nie kupowałem

secundo: zapomniałeś się przelogować na inne konto

lolhvvc.png

Uploaded with ImageShack.us</p>

No to ja się pochwalę też.

Od wczoraj jestem posiadaczem EPICONa ze zdalną blokadą. Zakupiłem, podobnie jak Piluj, u Pana Piotra (konto na alledrogo: elabur62).

Zamówiłem i zapłaciłem w poniedziałek, amorek przyszedł w czwartek. Nówka, oryginalne opakowanie, podbita książeczka gwarancyjna EuroBike, fakturka, do tego bardzo miły i rzeczowy kontakt ze sprzedawcą. Z transakcji jestem bardzo zadowolony.

Amorek będzie chwilę leżał na półce, bo planuję też wymienić ramkę, więc pewnie całyt ten sezon przejeżdżę na rowerku w starej konfiguracji (z "ugniataczem" XCM, bo amortyzatorem to ciężko nazwać) ;-)

Cóż... przykro mi o tym pisać, ale zważywszy na ostatnie wydarzenia i zachowanie użytkownika piotrsli102 (to co ujawnił kurt88 w mailu wyżej) - muszę zweryfikować swoją opinię o sprzedającym elabur62.Powiem krótko: dziś bym już amora u niego nie zamawiał, i gdyby nie to że upłynęło więcej jak 10 dni od transakcji - amor wróciłby z powrotem do Gliwic.

@Bees byles zadowolony z zakupu itd.

Jezeli mozna wiedziec, co sie stalo, ze bys oddal widelec do sprzedawcy ?

Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2

Chodzi mi przede wszystkim o sytuację, którą opisał kurt88. Takie zachowanie sprzedawcy wobec konkurencji jest dla mnie nieakceptowalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...