rowerzysta01 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witam 1 Kiedy zostanie wznowiona możliwość dodawania punktów reputacji 2 Dlaczego część postów pisana jest pogrubioną czcionką, skoro piszę normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Września 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Września 2012 1. reputacji na razie nie będzie i nie wiem kiedy wróci. 2. nie wiem, ten post wygląda normalnie a jednak nie... Twoja sygnatura coś psuła. Usunąłem i czcionka nie jest już pogrubiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Rozumiem, problem pogrubionej czcionki nie występuje, będę musiał coś pokombinować z sygnaturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Października 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.