Skocz do zawartości

[garmin] "okazja" z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzka głupota nie zna granic wiec może być kradziony i koleś nie pomyślał robiąc zdjęcie z nr seryjnym. Tak na zdrowy rozsądek... mi również się wydaje ze kradziona... jak można nie posiadać ani jednego dodatkowego elementu ? Ktoś ma jakieś sensowne wyjaśnienie ?

nie macie żadnych podstaw żeby mówić że to kradzione ,może kolesiowi rower ukradli i zostało tylko mu gps

Ukradli mu rower wraz z kablem, pudełkiem i instrukcją.

Planuje zakup takiego urządzenia, ale nie chcę kupować z podejrzanego źródła, więc pytam jak to wg Was wygląda. Jakbym była pewna, że jest kradzione to już by było zgłoszone do allegro.

Ukradli mu rower wraz z kablem, pudełkiem i instrukcją.

Planuje zakup takiego urządzenia, ale nie chcę kupować z podejrzanego źródła, więc pytam jak to wg Was wygląda. Jakbym była pewna, że jest kradzione to już by było zgłoszone do allegro.

jesli chcesz miec pewnosc to zapisz ten numer z alegro(seryjny) i podejdz na najblizszy komisariat, opisz jak sprawa wyglada, ze nie jestes w posiadaniu (fizycznie) tego urzadzenia i raczej na pewno sprawdza Ci to. Jesli kaze sie tak jak sie obawiasz ze urzadzenie moze byc kradzione, a pierwotny wlasciciel zglosil kradziez to na pewno sie o tym dowiesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...