Skocz do zawartości

[Zasponsoruję] Serwer/domenę dla stron klubów/blogów

kenyxtr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, nie wiem, czy na pewno dobry temat wybieram.. Mam propozycję polegającą na możliwości zaponsorowania hostingu i domeny dla wartościowej, regularnie prowadzonej strony o tematyce rowerowej. Na przykład bloga lub strony grupy czy klubu rowerowego. Mogę też w pomóc w kwestiach technicznych. W zamian oczekuję możliwości zamieszczenia reklamy kontekstowej (linki tekstowe dopasowane graficznie do wyglądu serwisu), gdzieś na uboczu strony (np pod lewym lub prawym menu). Współpracuje już na podobnych zasadach z kilkoma stowarzyszeniami.

Miejsce, konta pocztowe i transfer do ustalenia, możliwy dostęp do SSH i SFTP, tworzenia kont jabber, aliasów poczty.

Zainteresowanych proszę o mail na tomek@48media.pl z podaniem adresu strony i potrzebami (na chwilę obecną) co do pojemności, transferu i oprogramowania. W tytule maila koniecznie dopisać: "sponsoring strona rowerowa". Postaram się odpowiedzieć na wszystkie maile. Niestety strony w budowie, wydawane na okazję pojedynczej wyprawy z kilkunastoma tekstami, kiepskiej zawartości (w mojej ocenie) będę odrzucał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...