kondzios230 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witam, jestem przy temacie kupna nowych dwóch kółek, w których widelec (Reba 29') ma jak kojarzę ośkę QR15. Problem polega na tym, że bagażnik na dachu mam z uchwytem na haki koła (Thule Outride) i martwi mnie jak będzie wyglądała współpraca między widelcem a bagażnikiem (wiadomo, zawody itp) Miał ktoś już taki problem? Jest to do rozwiązania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Może istnieją przejściowki, bo dałoby sie to zrobic jeśli 20mm się da, dostałeś taką w komplecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzios230 Napisano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ehh, możliwe, muszę w takim razie tego poszukać Na razie wysłałem maila do Thule Polska, przy okazji pomęczę chłopaków w rowerowych, któryś musi coś wymyślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 wystarczy adapter z20mm stoczyc pewnie na 15mm:) ogolnie tokarz, i da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzios230 Napisano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Kurcze, nietani uchwyt i tyle zachodu? Niestety przejściówy na QR20 brak, toteż jakby ktoś miał inne rozwiązanie (toczenie ze względu na brak jakichkolwiek dostępnych wymiarów odpada), to będę stokrotnie wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Toczenie to nie taki duzy problem, oś w rebie ma 15mm, rozstaw goleni to 100mm, a bagażnik masz, wiec mozesz zmierzyc:) po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.