biker90 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) Witam, Zapraszam w weekend na objazd Pogorii IV i III. Cel jak widać nie daleki, a jakże fajny! Termin myślę, że to będzie SOBOTA GODZINA 10.00 lub później to zależy jak się zgadamy. WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU I WPISYWANIA SIĘ TUTAJ KTO CHĘTNY !!! Edytowane 11 Września 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokipera Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Filip, w sobotę o tej porze będą tam rozgrywane zawody: http://www.skandiamaraton.pl/?etap=dabrowa-gornicza Objazd zrobiłem sobie w ostatnią niedzielę: http://www.navime.pl/trasa/43619/Sosnowiec+-+Pogoria Całkiem fajne tereny. Niestety nie startuje, bo będę gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) Dzięki za info, zapomniałem o tym całkiem! Zawsze człowiekowi pod górkę muszą robić P.S. To widzę, że możesz za przewodnika robić teraz Edytowane 11 Września 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokipera Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No spoko, już mam nowego gps więc chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Mistrzostwa odbędą się 16 września czyli w niedzielę.Zresztą planuję pojechać tam średni dystans Ktoś jeszcze się wybiera? Jest tutaj kilku niezłych harpaganów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ja jestem chętny na objazd tych terenów. Można jeszcze gdzieś podskoczyć po drodze, bo pogorie III i IV takim średnim tempem to w 1,5h zrobimy. Mnie odpowiada piątek cały dzień a sobota raczej popołudniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) Zobaczy się jak to będzie, mi piątek średnio odpowiada, sobota lepiej z mojej strony wygląda. Pogoria IV + III to się robi w nieco ponad godzinkę nie ma aż takiej dużej odległości tam. P.S. Konkretnie chce zrobić tą trasę co Tomek, dawno mnie tam nie było to czas sobie przypomnieć tamte rejony! Edytowane 11 Września 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No ja wiem w ile się robi, bo jestem tam co drugi dzień. Mnie od wyjazdu z domu do powrotu do domu objazd Pogorii IV zajmuje około godziny (23 km). Oczywiście wszystko zależy od tempa jakie sobie narzucę. No to w takim razie sobota, ale raczej ja wolałbym popołudnie, ale jak coś to się dostosuję. Jeśli mówisz o trasie z postu #2 to chyba zejdzie nam dłużej niż godzinę, ale to okaże się w praniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) Na pewno dłużej z moim dojazdem to z 3 godziny może zejść Edytowane 11 Września 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Damy radę, trzeba się tylko konkretnie zgadać. Oby tylko pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ja niestety odpadam z trzech powodów: pierwszy błahy to przerzutka przednia, drugi pogoda, a trzeci coś kolano boli, a tego lekceważyć nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) ale dupczysz Filip pozdrower!;] Nie tolerujemy tu takich słów Edytowane 14 Września 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Niestety tak jest, pogoda to mi nie przeszkadza jakoś zbytnio, ale kolano boli od poniedziałku i przestać nie potrafi! Szkoda i jeszcze ta nieszczęsna przerzutka na dokładkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Zalecam zmianę przerzutki a z kolanem to proponuje ortopedę. btw. sorry za post pozdrower!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Nie wiem do lekarza udać się muszę, ale nie ma czasu na to. Głupie po chodzenie sprawia czasami trudność, zobaczy się jak to się rozwinie, przynajmniej nic nie tracę, pogoda jest wyrozumiała dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wyrozumiała, pogoda dla rowerzysty jest dobra albo bardzo dobra, aczkolwiek czas dla Lekarza zawsze się znajdzie, jeśli komuś zależy... pozdrower!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Na niedzielną Skandię ktoś chętny podjechać ? Nie startuję, ale jako obserwator mam ochotę pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ja jadę,tak na 90 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ja też raczej będę, jeśli nic się nie zmieni to będę obserwatorem. Możemy jakoś się zgadać wieczorem gdzie się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 http://devilek.bikestats.pl/812035,MP-MTB-w-Dabrowie-Gorniczej-Pogorie.html Byłem, przejechałem się kawałkiem trasy. Znajomych nie spotkałem, ale z tego co wiem, to Wojtek walczył na trasie, reszta może się gdzieś kręciła. Szkoda w sumie, że nie pojechałem ścigu, bo trasa fajna, ale dzwon i tak zaliczyłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Też byłem i też kawałkiem jechałem To może pojedziemy kiedyś trasę medio takim trochę lajtowym tempem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 lekko pozdrower!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) Możesz mi powiedzieć do czego odnosi się twój post bo nie bardzo rozumiem? Raczej nie wniosłeś nim nic do tematu. Edytowane 18 Września 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Dobrze typie. Miałem nam myśli zróbmy to i ogarnijmy tą trasę. pozdrower!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Medio lajtowa była Giga można by obskoczyć w lajtowym tempie, bo tam i przewyższenia dobre były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi