Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Zapraszam w weekend na objazd Pogorii IV i III. Cel jak widać nie daleki, a jakże fajny! Termin myślę, że to będzie SOBOTA GODZINA 10.00 lub później to zależy jak się zgadamy.

WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU I WPISYWANIA SIĘ TUTAJ KTO CHĘTNY !!!

Edytowane przez biker90
Napisano (edytowane)

Dzięki za info, zapomniałem o tym całkiem! Zawsze człowiekowi pod górkę muszą robić

P.S. To widzę, że możesz za przewodnika robić teraz

Edytowane przez biker90
Napisano

Mistrzostwa odbędą się 16 września czyli w niedzielę.Zresztą planuję pojechać tam średni dystans ;) Ktoś jeszcze się wybiera? Jest tutaj kilku niezłych harpaganów ;)

• Mod Team
Napisano

Ja jestem chętny na objazd tych terenów.

Można jeszcze gdzieś podskoczyć po drodze, bo pogorie III i IV takim średnim tempem to w 1,5h zrobimy.

Mnie odpowiada piątek cały dzień a sobota raczej popołudniu.

Napisano (edytowane)

Zobaczy się jak to będzie, mi piątek średnio odpowiada, sobota lepiej z mojej strony wygląda. Pogoria IV + III to się robi w nieco ponad godzinkę nie ma aż takiej dużej odległości tam.

P.S. Konkretnie chce zrobić tą trasę co Tomek, dawno mnie tam nie było to czas sobie przypomnieć tamte rejony!

Edytowane przez biker90
  • Mod Team
Napisano

No ja wiem w ile się robi, bo jestem tam co drugi dzień.

Mnie od wyjazdu z domu do powrotu do domu objazd Pogorii IV zajmuje około godziny (23 km).

Oczywiście wszystko zależy od tempa jakie sobie narzucę.

No to w takim razie sobota, ale raczej ja wolałbym popołudnie, ale jak coś to się dostosuję.

Jeśli mówisz o trasie z postu #2 to chyba zejdzie nam dłużej niż godzinę, ale to okaże się w praniu.

Napisano (edytowane)

ale dupczysz Filip ;)

pozdrower!;]

Nie tolerujemy tu takich słów :teehee:

Edytowane przez biker90
Napisano

Niestety tak jest, pogoda to mi nie przeszkadza jakoś zbytnio, ale kolano boli od poniedziałku i przestać nie potrafi! Szkoda i jeszcze ta nieszczęsna przerzutka na dokładkę

Napisano

Nie wiem do lekarza udać się muszę, ale nie ma czasu na to. Głupie po chodzenie sprawia czasami trudność, zobaczy się jak to się rozwinie, przynajmniej nic nie tracę, pogoda jest wyrozumiała dla mnie :laugh:

Napisano

Wyrozumiała, pogoda dla rowerzysty jest dobra albo bardzo dobra, aczkolwiek czas dla Lekarza zawsze się znajdzie, jeśli komuś zależy...

pozdrower!;]

• Mod Team
Napisano (edytowane)

Możesz mi powiedzieć do czego odnosi się twój post bo nie bardzo rozumiem?

Raczej nie wniosłeś nim nic do tematu.

Edytowane przez biker90
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...