Skocz do zawartości

[Amortyzator] problem z doborem amortyzatora

rooger

Rekomendowane odpowiedzi

Optymalnie jakby coś do 250,00 PLN się znalazło.

No to jak dla 11 latka z wagową tendencją wzrostową to na akcjach kupisz nowego XCR-a lub XCM-a z tłumieniem olejowym ale jeśli nie chcesz jeszcze inwestować zbytnio (bo wiadomo, 11-sto latek cuda ze sprzętem potrafi wyprawiać włącznie z zostawieniem go byle gdzie) to dość dobre opinie wyczytałem o Spinnerze Odessa na koła 26", regulacja jest, blokada jest, skok jakieś 70mm powinien na jakiś czas wystarczyć.

Dzięki za info. Co do tego spinera odessa znalazłem coś z symbolem "MAG T6" oraz samo "MAG". Ten pierwszy jest znacznie droższy od drugiego. Jakie są istotne różnice pomiędzy tymi amorkami?

No to jak dla 11 latka z wagową tendencją wzrostową to na akcjach kupisz nowego XCR-a lub XCM-a z tłumieniem olejowym ale jeśli nie chcesz jeszcze inwestować zbytnio (bo wiadomo, 11-sto latek cuda ze sprzętem potrafi wyprawiać włącznie z zostawieniem go byle gdzie) to dość dobre opinie wyczytałem o Spinnerze Odessa na koła 26", regulacja jest, blokada jest, skok jakieś 70mm powinien na jakiś czas wystarczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...