Vidoq Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Witam! Potrzebuję dla siebie 200 ml oleju wymienionego w temacie, ale żeby taniej wyszło chciałbym zakupić 1L i resztę odsprzedać. 100 ml takiego oleju z buteleczką wyniósłby 24 zł. Do ceny należy wliczyć przesyłkę. Przesyłka listowa polecona priorytetowa - gabaryt A w wadze od 100-350g wg cennika poczty polskiej - 5,10 zł + koperta. Razem powinno wynieść 30 zł. Szukam chętnych na pozostałe 800 ml. Znajdą się? Oczywiście możliwy odbiór ze swoją buteleczką osobiście. Wtedy cena spada do 20 zł/100ml
alkor Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Ja sobie mogę 100ml życzyć- miejscowa inicjatywa upadła, a w sumie chciałam sobie ten wytwór z moim ulubionym zieloniutkim FL porównać Przy czym chyba szybciej byś chętnych znalazł jakbyś na ogólnym forum zarzucił temat.
Vidoq Napisano 10 Września 2012 Autor Napisano 10 Września 2012 Może i tak, ale mam zbyt mało postów nabitych, co trochę zniechęca ludzi. A w pobliżu to prędzej ktoś się zdecyduje. Nie napisałem jeszcze, że jestem z Rybnika. A to ważne dla osób, które są chętne do odbioru własnego. Buteleczki znalazłem tutaj: 100Ml Clear Plastic Bottle 20Mm Neck Pet Plastic, Butelki pet temachem auto detailing supermarket Zakrętki tutaj: 20Mm Natural Cap, Butelki pet temachem auto detailing supermarket Zostało więc już 500 ml. Ktoś jeszcze?
JjForcebreaker Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Możliwe że też byłbym zainteresowany, muszę nad tym się zastanowić
Vidoq Napisano 12 Września 2012 Autor Napisano 12 Września 2012 Jeżeli JjForcebrakeer wziąłby 100 ml i znalazłaby się jeszcze jedna osoba na 100 ml to zamykam pulę. Sobie zostawię 400 ml
darty24 Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Ja wezne;] Na pewno. Czekam na wiadomość na forum.
Vidoq Napisano 12 Września 2012 Autor Napisano 12 Września 2012 To mi zostaje 100 czy 200 ml ? Liczyłem, że weżmiesz 200ml. :-) skad jestes sprzedawco? Sprzedawca, a raczej kolporter jest z Rybnika Dobra. To biorę się do roboty. Kupuję 1L i butelki. Jak będę gotowy dam znać. A powinieniem być tak około środy. Sklep ma 5 dni na wysyłkę butelek Forumowicze: bigos97 - 200 ml alkor - 100 ml tozeur - 100 ml JjForcebrakeer - 100 ml (jeżeli wyrazi chęć zakupu) darty24 - 100 ml Wyżej wymienieni proszeni są o przesłanie na priv informacji w jaki sposób odbiorą przesyłkę i jeżeli ma to być wysyłka to proszę o podanie adresów. Zwrotnie podam nr konta na który proszę przelać pieniądze lub adres pod którym będzie można odebrać olej osobiście. Ceny - z butelką i wysyłką - 30 zł - odbiór osobisty ze swoją buteleczką - 20 zł
alkor Napisano 13 Września 2012 Napisano 13 Września 2012 Kurczę, ja się muszę wycofać... strasznie Was przepraszam, no ale to sytuacja nagła, niezależna i wymagająca sporego nakładu finansowego. Na tyle, że jeśli tych 3 dych nie muszę wydawać to lepiej żebym na razie nie wydawała.
kamfan Napisano 13 Września 2012 Napisano 13 Września 2012 a byłbyś w stanie zrobić sobie wycieczkę rowerową z olejem do Mikołowa? Jeżeli tak to wziąłbym 200-400 ml
Vidoq Napisano 13 Września 2012 Autor Napisano 13 Września 2012 a byłbyś w stanie zrobić sobie wycieczkę rowerową z olejem do Mikołowa? Jeżeli tak to wziąłbym 200-400 ml A czemu nie? Rowerem nie pojadę, bo soboty i niedziele mam zajęte, ale w poniedziałek jadę do Katowic a olej powiniej przyjść jutro, więc spotkanie w Mikołowie jak najbardziej możliwe. Czy godzina ok. 12-13 Ci odpowiada? Jeżeil tak prześlij mi na priva nr telefonu i adres. Zadzwonię i umówimy się dokładnie. Myślę, że 200-300ml jestem w stanie Ci odsprzedać, bo na razie potwierdzeń mam na 300ml, sam wziąłbym 300-400ml, więc jeżeli JjForcebrakeer i darty24 nie potwierdzą to resztę dostaniesz Ty. Kurczę, ja się muszę wycofać... strasznie Was przepraszam, no ale to sytuacja nagła, niezależna i wymagająca sporego nakładu finansowego. Na tyle, że jeśli tych 3 dych nie muszę wydawać to lepiej żebym na razie nie wydawała. Ok. Dzięki za informację
Vidoq Napisano 14 Września 2012 Autor Napisano 14 Września 2012 Z dniem 12 września zamknąłem kolportację. Do osób zainteresowanych, którzy przesłali wiadomość na priva wyślę zwrotną informację w dniu jutrzejszym
darty24 Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 Z dniem 12 września zamknąłem kolportację. Do osób zainteresowanych, którzy przesłali wiadomość na priva wyślę zwrotną informację w dniu jutrzejszym Ależ jestem zapominalski. Wysłałem dziś wieczorem kasę na ten produkt kolportacyjny;]
Vidoq Napisano 18 Września 2012 Autor Napisano 18 Września 2012 Krótko informuję, że wysyłka towaru nastąpi w dniu jutrzejszym. Spodziewajcie się przesyłki w piątek. Pozdrawiam.
Vidoq Napisano 19 Września 2012 Autor Napisano 19 Września 2012 Mała uwaga dla tych, którzy zaczynają przygodę z Rohloffem a nie posiadają butelki z aplikatorem. (np. po innym starym oleju) Olej jest gęsty, więc używając strzykawek nie zanurzajcie ich głęboko, ponieważ olej osiada na ściankach, co wiąże się z jakąś tam stratą. Zanurzajcie tylko końcówki. Wyprzedzając - niestety przez igłę nie naciągnięcie oleju. Do wiadomości: Przesyłki zostały nadane
Vidoq Napisano 18 Października 2012 Autor Napisano 18 Października 2012 Rozumiem, że wszyscy otrzymali towar i temat można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.