marsung Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Witam, przeglądając fora i szukając roweru dla siebie, znalazłem wasze forum i po lekturze paru postów uznałem je za najciekawsze i chyba jedyne w którym dość dużo informacji przekazywane jest na podstawie doświadczenia a nie teori;) Rower MTB - Hardtail przeznaczenie 20% -miasto, dojazd do górek, ewentualnie praca sporadycznie. 80 % - lasy, góry. Moje dane: waga : 85kg, 189 cm. Cenna roweru około 3500zł +/- do zastanowienia gdy będzie to dobra propozycja. Miałem dość sporą przerwę w jeździe także, będę od nowa zaczynał. Rower dobrze gdyby był rozwojowy. Co do moich typów i ich oceny przez was, lub ewentualnie do pomocy w może coś zupełnie innego... to tak: Rower CUBE - LTD TEAM Rower CUBE LTD TEAM - white metal blue | BERGSPORT Narty, Rowery, Snowboard, Rolki, Serwis - Wrocław Rower CUBE - LTD PRO Rower CUBE - LTD PRO white n grey | BERGSPORT Narty, Rowery, Snowboard, Rolki, Serwis - Wrocław INSTINCT ASL 2011 Rower INSTINCT ASL 2011 AUTHOR - Cyklotur Cube LTD COMP metal red 2011 Cube LTD COMP metal red 2011 RABAT! | Sklep Rowerowy - Specjalistyczny Dzięki:)
erzurum Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 nie patrz już na te rowery do których linki wkleiłeś, poszukaj 29era albo fula tylko w przypadku pełnego zawieszenia to już trzeba liczyć się z większą ilością kasy. pzdr.
marsung Napisano 10 Września 2012 Autor Napisano 10 Września 2012 dokładnie większą kasą myślę że wystarczy mi coś z tych wyżej. Dużo osób jeździ i sobie bardzo chwali, dostępność części i ich cena chyba za nimi jednak bardziej przemawia. I jestem bardziej nastawiony na ten typ, zresztą na nich siedziałem i dobrze się czułem. Pytanie tylko czy jak za takie pieniądze będzie to stosunkowo dobry wybór jakość(osprzęt) do cenny. I tutaj bym szukał pomocy lub sugesti.
Mlodziutki Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Powiedz mi gdzie dostanies LTD TEAM za 3500 zl ?
marsung Napisano 10 Września 2012 Autor Napisano 10 Września 2012 w linku 3900 po stargowaniu może być mniej;) a jak nawet to napisałem 3500 +/- jak będzię za tym coś konkretnego przemawiało
yhek Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Przy twoim wzroście poważnie weź pod uwagę 29era. Jak piszesz i tak będziesz dokładał więc zacznij od razu od porządnej bazy.
marsung Napisano 10 Września 2012 Autor Napisano 10 Września 2012 Jutro podjadę do paru sklepów i się przymierzę. Nic to nie kosztuje a może rzeczywiście nie będzie to zły wybór. Tylko tak ogladając jakoś za dużo tego nie ma to jak z dostępnością i w którą markę bezpiecznie iść.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.