Skocz do zawartości

[piasty] reborn RH+ i RH- DISC

oswaldini

Rekomendowane odpowiedzi

jak w tytule co myslicie o tych piastach?? ktos na nich jezdzil?? waga super cena do wagi wyśmienita wyprzedane zostaly wszystkie :) nowa partia pod koniec maja a ja niemoge sie juz doczekac. prosze napiszcie cos o jej dzialaniu jesli mieliscie z nimi cos wspolnego !! pozdrawiam

Mnie udało się kupić ostatnią w Polsce na tył i zarazem podobno jako pierwszemu w Polsce zajechać ją po 15 metrach. Nie zdążyłem nawet zapłacić w sklepie, w którym ją kupiłem. Konkretnie pękł pierścień z wypustkami, na którym poruszają się zapadki w wyniku czego bębenek po prostu nie łapał. Po 7 dniach dostałem nowy bębenek. Teraz piasta ma już ok 100 km i nic się nie dzieje.

Pozdrawiam

Gość Gość

no to prze akcja :/ po 15 m !! wada fabryczna czy ki diabeł?? po wiekszym przebiegu (lub przy jakiejs awarii) daj mi znac jak sie sprawuje, mam zamiar je kupic i niewiem czy nie wywale 450zł w błoto :/

Gość Gość

Wyjechałem ze sklepu i po pierwszym mocniejszym depnięciu "przekręciłem bębenek". Teraz po ok. 100 km zdiagnozowałem, że coś mi strzela w napędzie i znów wydają się to być zapadki. Btw. piasta kosztuje 289 zet.

Wyjechałem ze sklepu i po pierwszym mocniejszym depnięciu "przekręciłem bębenek". Teraz po ok. 100 km zdiagnozowałem, że coś mi strzela w napędzie i znów wydają się to być zapadki. Btw. piasta kosztuje 289 zet.

450 - komplet :] heh to widze ze chyba nieciekawie z tymi piastkami jest, szkoda ze nie ma wiecej ich uzytkownikow uslyszalbym chetnie wiecej opini. Jesli faktycznie tak Ci sie psuje ta piasta to chyba spasuje.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...