oswaldini Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 jak w tytule co myslicie o tych piastach?? ktos na nich jezdzil?? waga super cena do wagi wyśmienita wyprzedane zostaly wszystkie nowa partia pod koniec maja a ja niemoge sie juz doczekac. prosze napiszcie cos o jej dzialaniu jesli mieliscie z nimi cos wspolnego !! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grasshopper Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Mnie udało się kupić ostatnią w Polsce na tył i zarazem podobno jako pierwszemu w Polsce zajechać ją po 15 metrach. Nie zdążyłem nawet zapłacić w sklepie, w którym ją kupiłem. Konkretnie pękł pierścień z wypustkami, na którym poruszają się zapadki w wyniku czego bębenek po prostu nie łapał. Po 7 dniach dostałem nowy bębenek. Teraz piasta ma już ok 100 km i nic się nie dzieje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 no to prze akcja :/ po 15 m !! wada fabryczna czy ki diabeł?? po wiekszym przebiegu (lub przy jakiejs awarii) daj mi znac jak sie sprawuje, mam zamiar je kupic i niewiem czy nie wywale 450zł w błoto :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wyjechałem ze sklepu i po pierwszym mocniejszym depnięciu "przekręciłem bębenek". Teraz po ok. 100 km zdiagnozowałem, że coś mi strzela w napędzie i znów wydają się to być zapadki. Btw. piasta kosztuje 289 zet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grasshopper Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Post powyżej jest mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oswaldini Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Wyjechałem ze sklepu i po pierwszym mocniejszym depnięciu "przekręciłem bębenek". Teraz po ok. 100 km zdiagnozowałem, że coś mi strzela w napędzie i znów wydają się to być zapadki. Btw. piasta kosztuje 289 zet. 450 - komplet :] heh to widze ze chyba nieciekawie z tymi piastkami jest, szkoda ze nie ma wiecej ich uzytkownikow uslyszalbym chetnie wiecej opini. Jesli faktycznie tak Ci sie psuje ta piasta to chyba spasuje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimek Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 A przedmia piasta jak się sprawuje? i czy łożyska są standardowe (rozmiar)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.