Skocz do zawartości

[sztyca mostek kiera] merek bike?

Xanagaz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witaj

przejezdzilem sezon na sztycy mostku i kierownicy merek bike,jestem zadowolony.

Jest to firma OEM z Tajwanu ktora produkuje ,,swoje,,czesci i w chciili obecnej znajdziesz na Ebay filmiki pokazujace wytrzymalosc i testy .

Jesli jestes zainteresowany pisz bede mial do sprzedazy owe czesci ze wzgledu na zakup kiery w calosci z mostkiem.

Sprzedawca jest ok,dobry kontakt meilowy.Jesli zechcesz dosle kilka zdjec.

Pozdrawiam Piotr.

Napisano

A jak wypadło clenie i vatowanie? Trzeba wszystko płacić? Zdjęcia i filmiki widziałem. Myślałem nad kierą, mostkiem i siodłem od nich. Dzięki za posta!

Napisano

Witaj w chwili obecnej dokladnie nie pamietam,ale kierownica przyszla osobno i za nia cos placilem!mostek i sztyca tez osobno z napisem prezent,wiec jesli (chyba ma to w opisie ze wysyla jako prezent)musialbys sprawdzizic od jakiej kwoty jest clo i wat z kera na pewno sie zalapiesz na to,mostek w granicach 70usd chyba przejdzie,ale nie bede cie wprowadzal w blad,najlepeij sprawdz u zrodla.wiem ze sproro zaplacilem za set Livestrong bluza z dlugim rekawem i spodnie,ale i tak oplacalo sie kupic pomomo zalacenia 150zl dodatkowych oplat.Ponawiam swoja oferte,sprzet dwuletni zamontowany obecnie na rowerze przejechane okolo 3 tys km,chyba tez zmienie grupe SRAM RIVAL z 2010 na DI2 Shimano wiec to rowniez moge sprzedac po naprawde okazyjnej cenie.Pozdrawiam.

Aha paczka idzie okolo miesiaca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...