Skocz do zawartości

[naklejki] Jaki materiał na naklejki na rame

Pagu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie. Z jakiego materiału są najlepsze naklejki na rower? Chciałbym kupić jakiś arkusz i wyciąć samemu, bo nie znalazłem samych białych pasków. Co będzie najlepsze żeby się nie zdzierało i dobrze wyglądało? Myślałem o okleinie karbonowej, czy to dobry pomysł?

Napisano

Możesz sobie zamówić na allegro naklejki według wlasnego wzoru. Ceny nie są wygórowane a wykonanie jest dość dobre. Sam posiadam takienaklejki na rowerze i trzymaja się bardzo dobrze.

Allegro

Ewentualnie w sklepach z art szkolnymi są dostepne arkusze folii samoprzylepnej. Robiłem kiedyś z takiej folii reklamę i jesli się to przylepi na dobrze odtłuszczoną powierzchnię to po jakimś czasie jest nie do doklejenia. Zawsze można jeszcze puścić na to mgiełkę lakieru bezbarwnego.

Napisano

Jak same paski to folia banerowa będzie ok. Oczywiście jeżeli nie będzie Ci przeszkadzało, że jest dość gruba.

Można by tez pokombinować z folią wylewową ale nie wiem czy jest w sprzedaży w małych ilościach. Ja będę takiej+druk solwentowy używał do rekonstrukcji naklejek na całej ramie. Jeżeli bywasz w Warszawie to polecam spytać na Domaniewskiej.

Napisano

No nie wiem czy banerowa jest taka gruba, to samo wylewana. Banerowa fajnie wygląda bo jest półmatowa ale szybko robią się zadziory. Zwykła podstawowa folia będzie ok, te karbonowe też są dosyć grube.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...