JakubWelnowski Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Siema. Mam problem Pękła mi guma mocująca licznik na widelcu. Gdzie mogę ją dostać?
paweloko Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Zastosuj opaskę zaciskową taką plastikową która jest dostępna wszędzie.
JakubWelnowski Napisano 8 Września 2012 Autor Napisano 8 Września 2012 Nie da rady na tyrytyki. Mocowanie ejst tylko na taką gumę.
paweloko Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Mam sigmę i mam przypięte za opaski zaciskowe, dlatego te oryginalne gumki są mi zbędne. Jak coś możemy się dogadać.
JakubWelnowski Napisano 8 Września 2012 Autor Napisano 8 Września 2012 Już sobie poradziłem za pomocą gumek recepturek i gumek do włosów
paweloko Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Zapewne na długo ci to nie wystarczy. Jak coś to pisz, albo poszukaj w sklepach budowlanych jakichś mocniejszych gumek.
seraph Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Recepturka sparcieje w kilka miesięcy i się rozpadnie, już lepiej wyciąć opaskę ze starej dętki i użyć w zamian oryginalnej gumy - na widelce o dużej średnicy nawet lepsze niż oryginalne.
JakubWelnowski Napisano 8 Września 2012 Autor Napisano 8 Września 2012 Poszukam w jakichś sklepach budowlanych bo założyłem sobie licznik na tylne koło.
Mod Team sznib Napisano 9 Września 2012 Mod Team Napisano 9 Września 2012 Mam Speedmastera 8000 i czujnik na trytytki przyczepiony. Dwa razy mi gumowy oring pękł, więc się wkurzyłem i dałem na opaski. Dodatkowo nie mam czujnika przymocowanego do amorka tylko do przewodu od hamulca
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.