szeryf1989 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Cześć Jaki kaski polecacie w tej cenie. Jak na razie widzi mi się nawet Rudy Zuma, użytkował ktoś? Bell Sweep chyba nie ma siateczki? Giro chyba też nie mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pangumas Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ja jeżdzę w Rudy Sterling, ale ogolnie mogę w czystym sumieniem polecić firmę Rudy. Kask jest bardzo wygodny. Do kasków Rudy Project możesz dokupić części zamienne (wkłądki, daszki, zapięcia, regulacje). Mogę spytać czy ta siateczka musi być w komplecie? Ja osobiście zdemontowałem ja odrazu, bo otwory nie są zbyt durze i głowa by mi się zagotowała (a co dopiero w cieple dni). Wiem że chroni przed owadami, ale mi tylko raz dostała się owad pod kask który mnie urządlił. Co do kasków Giro to modele szosowe chyba nie maja siatki w komplecie. Raz trafiłem na model, który posiadał siadtkę tylko nie pamiętam modelu (chyba MTB). Przegladając Bell'e też nie natrafiłem na model z siatką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.