Michauuu Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Hej zawsze chciałem mieć super lekki rower a poniżej widnieje mój wymarzony projekt do którego potrzebny jest niestety nieograniczony budżet Brake (Front): (Hamulec przedni) Avid Sram XX World Cup 160mm 279g Brake (Rear): (Hamulec tylny) Avid Sram XX World Cup 160mm 279g Cables: (Pancerze + linki) NOKON 58g Cassette: (Kaseta) Szosowa KCNC 130g Chain: (Lancuch) XTR- 259g Crankset: (Korby) THM Calvicula 440g Derlr (Front): (Przerzutka przednia)Campagnollo Super Record 52g Derlr (Rear): (Przerzutka tylna)Sram XX 181g Fork: (Widelec) DT Swiss XRC 100 Race 1150g Frame: (Rama) Scott Scale 899 899g Grip: KCNC handlebar 9g Handlebar: (Kierownica) Kcnc SC bone przycięta 520mm 96g Headset: (Stery) Mortop IS5 52g Seat: (Siodlo) Selle Italia CX 0 81g Shifters: (Manetki) Sram XX 183g Stem: (Mostek) KCNC SC Wing (50mm) 74g Tire (Front): (Opona przednia) Maxxis 285g Tire (Rear): (Opona tylna) Maxxis 285g Koła: Piasty DT 190,XMD 309,CX Ray 1250g Zacisk sztycy Jagu Ultimate 10g Sztyca Newultimate Carbon Evo 375mm 121g Całość-6173g Jeśli o czymś zapomniałem/znacie lżejsze części to proszę o poprawienie.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Najlżejszy to on nie jest. Ten waży poniżej 6kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Tylko Scott jest na V, z kasetą i przerzutką szosową. Ten projekt wejdzie w życie? Czy chcesz się podzielić umiejętnością posługiwania się wyszukiwarką? Jeśli to drugie to na pewno można lżej z kołami np. Extralite i obręcze AX Light. ok 950 gramów. Kierownica Schmolke TLO od 60 gramów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Chciałbym żeby wszedł w życie,ale składałbym dla siebie na innych częściach Edytowane 8 Września 2012 przez Michauuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Ale forum wirtualnerowery.scifi to dwie domeny na prawo od mokresny.org. Temat totalnie bezsensu. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Był cannon, był kolejny cannon, był najner, był emtebe na slickach na asfalt. Był lefty, bo jest.... ładny. Moja - bardzo serdeczna - prośba - przestań się błaźnić, zrób raz coś "na poważnie" - nie pisz nic jak masz pisać cokolwiek. I sprawdź znaczenie słowa ironia, bo masz spory problem z jej wyczuciem - może z powodu młodego wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Pozwolicie że zamknę ten temat- jest o niczym i do niczego nie prowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi