Morgar Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Witam Szukam sklepu z ciuszkami rowerowymi w Krakowie. Chodzi mi o sklepy stacjonarne. Dla mnie kluczową kwestią przy zakupie szmatek jest możliwość pomacania, przymierzenia . Dzięki za sugestie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommiyacht Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 mikesport mbike isport intersport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzicpruski Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 W Intersporcie już chyba po sezonie. Przenieśli ekspozycję rowerów na sam koniec ( CH Zakopianka) Szukałem przez cały weekend kurtki i nie znalazłem. W końcu kupiłem w Decatlonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczav Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Jeszcze bym dodał Revor www.revor.pl. Mają sklepy na Balickiej i w M1. Jest tam trochę fajnych ciuchów m.in. z Endury. Jak czegoś nie ma na stanie to nie radzę tam zamawiać ani czekać na dostawy, bo można się nigdy nie doczekać (przynajmniej jeśli chodzi o Endurę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucano Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Chyba jeszcze tego nie bylo: http://sporto.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madison Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 z tego co wiem w sklepie MikeSport nie ma możliwości przymierzenia (przynajmniej tak mnie poinformowano mailem) natomiast można bez żadnego problemu zwrócić przedmiot, ja byłem bardzo zadowolony i polecam sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Bikershop http://www.bikershop.pl/Sklepy_firmowe/Sklep_Krakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.