Mathiu Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam dokładnie chodzi o moją dobrą kumpele. Rozpoczyna studia w poznaniu i szuka najlepiej pokoju jednoosobowego w rozsądnej cenie, ewentualnie w grę wchodzi pokój z jakąś inną dziewczyną. Osoba bardzo sympatyczna, uśmiechnięta, nie pali. Wszelkie propozycje proszę kierować na priv, bo nie chciałbym podawać jej danych tak na forum. Trochę temat nierowerowy ale wybaczcie mam większe zaufanie do osób z forum niż z gummtree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 9 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Dzięki chłopaki za oferty. Kumpela jakąś niby najlepszą wybrała więc temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanthana Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ja też szukam pokoju albo miejsca w pokoju do 500 zł z opłatami przez cały rok. Nie palę, jestem studetką : ) Potrzebuję miejsca na rower, a jeśli chodzi o okolicę-najlepiej Winogrady, Winiary lub Jeżyce. Pozdrawiam : ) gg 1410602 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AuroxSA Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ja też szukam pokoju albo miejsca w pokoju do 500 zł z opłatami przez cały rok. Nie palę, jestem studetką : ) Potrzebuję miejsca na rower, a jeśli chodzi o okolicę-najlepiej Winogrady, Winiary lub Jeżyce. Pozdrawiam : ) gg 1410602 Szukasz jeszcze? Może poszukamy razem. Tyle, że ja bym preferowała Rataje. Też potrzebuję miejsca na 2 rowery, nie palę i jestem w miarę normalna. Jestem już po studiach. Warto mieszkać z osobą o podobnych zainteresowaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.