Skocz do zawartości
  • 0

[Ankieta] Jaki posiadasz model roweru

pasqdny

Ankieta  

365 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki model roweru posiadasz?

2. 2. Jaki typ roweru posiadasz?

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Z samej aktywności użytkowników na forum dostajecie kasę więc nie pytaj co my dajemy tylko co ty dajesz?. Za niedługo ja tak dalej pójdzie to będziesz moderował tylko własne posty . Użytkownicy tego forum to nie stado baranów którym trzeba pokazywać wszystko palcem , jak by się wam wydawało. Dajecie durne ograniczenia a potem zdziwienie że się ludzie denerwują.Bardzo dobrze wiesz że wiele jest do poprawienia na tym forum. Ludzie chcą się czuć swobodnie wyrażając swoje myśli, a nie wiecznie ban ! Tego nie wolno, tamtego nie. Nie miałem na celu obrażania Moderatorów tego form ale trzeba zacząć jakaś konkretną dyskusje o zrzuceniu kagańca z użytkownika bo zostaje zaburzona istota "forum" pozdrawiam

bomber, z choinki sie urwales czlowieku....?

O czym Ty, za przeproszeniem, pierdzielisz (nie uzywajac dobitniejszych slow)?

Wbijasz sie na forum, z 12 postami, i pozwalasz sobie na stwierdzenia, ktore rowniez mnie dotycza, a sa totalna bzdura!!!

Chcesz pieniaczyc, to zmien forum. Bo jak na razie wyglada, ze przygode z tym forum zaczynasz od krytykanctwa:

1. tak na dzien dobry, nikt tego nie lubi;
  2. tak nie wypada.

Co do ankiety, to jest ona produktem jej autora, a nie modow! To, ze po pewnym czasie edytowanie postow jest niemozliwe, to chyba nie jest nowoscia. I tu rada dla podobnych przyszlych "przedsiewziec", jak juz cos sie robi to, z glowa.

Mnozenie klasyfikacji, jak sami wiecie, jest niemalze nieskonczone. Podazanie tym kierunkiem jest zupelnie bezowocne, skaplikowane i malo czytelne.

Niemniej, jak autor wyrazi chec modyfikacji, w jakimkolwiek kierunku, tej ankiety, prosze o kontakt z konkretnymi rozwiazaniami.

Panowie ankieta jest sama w sobie ograniczona do 20 odpowiedzi wiec nie da sie dodac wszystkich marek dałem tylko takie moim zdaniem o których najczesciej sie mowi na forum przez ostatnie dni i jak ktos ma pomysł na jakas ankiete inna zapraszam do podłaczenia sie do tematu i prosze bez awantur !

mrmorty po co ta agresja i nerwy? W obrażaniu innych jest Pan naprawdę dobry z drugiej jednak strony moja wypowiedz była delikatnie mówiąc nie fortunna za co przepraszam. Co nie zmienia faktu w jak czułą stronę uderzyłem. Ps. Na forum jestem od kwietnia 2009

@UP Zastanawiałem się czemu taka ankieta poza chwaleniem się ma służyć i właśnie dostałem odpowiedz. Dziękuję :)

Skoro ludziska z forum czują potrzebę takiej ankiety a ta która istnieje jest lekko niedoskonała to może któryś z Adminów założy/przejmie/ulepszy tą tutaj i sprawi by była taka jak trzeba ? Nie chcę żeby wyszło że popieram tu któregoś z tych krzykaczy, ale skoro forum potrzebuje takiego badania to może warto się tym zająć od strony Administracyjnej? Proszę nie odbierać mnie źle...

A moim zdaniem, dzięki tej ankiecie możemy się o sobie sporo dowiedzieć. Konkretnie na podstawie rodzaju roweru kto jaki rodzaj jazdy uprawia/preferuje. Dzięki temu może być łatwiej pytać o chętnych na ustawki, bo potem część jest na mtb a część na szosach i wspólny wypad staje się niekomfortowy. Takie moje skromne zdanie.

Pozdrófka,

skaecik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...