Skocz do zawartości

[V brake XTR] opinia użytkowników

redbull1

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem szczęśliwym posiadaczem br m951.Moje hamulce (jak i każda inna generacja) są zbudowane na łożyskach.Luzów na samych ramionach nie uświadczysz, właśnie przez łożyskowanie.Jak dla mnie to najlepsze v-ki jakie miałem, a trochę ich było.Siła jest większa od każdego avida, modulacja też lepsza, chociaż te cechy zmieniają się wraz z klockami.Jak dla mnie najpoważniejszą wadą xtra jest waga, tutaj wyraźnie króluje avid(oczywiście jeśli nie bierzemy pod uwagę takich "hamulców" jak extralite czy kcnc).Niemniej, dla mnie to fantastyczne hamulce ze złotych lat shimano i będę na nich jeździł do końca świata.Takie małe rowerowe dzieło sztuki.

ja skiedys jezdziłem rowerem siostry włsanie z vbrekami xtr (z jakims tam systemem prowadzenia równoległego ) szczerze to hamulce jak na vke moim zdaniem genjalne oczywiscie moim zdaneim duzo tez zalezy od klocków /okładzin,a co do luzow szcze rze nie zauwazylem nic takiego, ale hamulce zdecydowanie do polecenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...