grzesiowu Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 właśnie przymierzyłem nową ramę tak na szybkiego tzn zapiąłem koła naszadziłem na widelec i wychodzi mi że w połowie rury górnej jak stoję na glebie to właściwie już nie mam luzu ... tzn nie jest to jakiś wybitny ucisk na pachwinę ale jesdnak nie ma już luzu ... zastanawiam się wycofać się z tej ramki? dzięki za pomoc
Rulez Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 Raczej wycoać, możesz też jeździć w butach na koturnie ...
partyzant Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 Zrezygnuj/oddaj. Na asfalcie i w lekkim terenie nie będzie CI to przeszkadzać, ale w trudniejszym terenie będzie to odczuwalne. Będzie Ci też przeszkadzać świadomość, że w razie czego nie będziesz mógł zeskoczyć z roweru bo uderzysz o górną rurę.
grzesiowu Napisano 7 Września 2012 Autor Napisano 7 Września 2012 Raczej wycoać, możesz też jeździć w butach na koturnie ... albo w ochraniaczu dla karateków :| no cóż ... rozglądam się za czymś mniejszym w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.