Bow Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 Witam, Poszukuję roweru na swoje gabaryty (204cm, 110kg) i znalazłem coś takiego: Allegro Mam 2 pytania odnośnie niego: 1) czy cena nie jest za wysoka ? (wygooglowałem, że w Niemczech podobne po ok 500eur chodzą) 2) czy będzie ok na moje gabaryty (204cm, 110kg) ?? Dziękuję i liczę na pomoc.
Kiubon888 Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Rama rozmiarowo bedzie dobra ale nistety wydaje mi sie że obręcze nie wytrzymaja obciazenia. Znaczy moga wytrzymać lecz szybko bedziesz mial z nimi klopoty, beda sie centrowac wykrzywiac itp.
Bow Napisano 8 Września 2012 Autor Napisano 8 Września 2012 Z racji tego ze o takie ramy ciężko, najwyżej sobie obręcze wymienię na coś mocniejszego jak te padna. A jak z cena w odniesieniu do sprzętu? Dzięki wielkie za pomoc !
Kiubon888 Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Moim zdaniem zawyżona, ten slx jest stosunkowo stary i za ta cene szukalbym czegos lepszego, lecz patrzac na rozmiar ramy musisz liczyc sie z wiekszymi kosztami roweru.
Bow Napisano 10 Września 2012 Autor Napisano 10 Września 2012 Dzięki wielkie za pomoc! W takim razie ponegocjuję cenę lub poszukam jakichś sensowniejszych opcji Pozdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.