dembol Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam! Czy są do kupienia peleryny rowerowe które można używać podczas jazdy z kaskiem? Przeglądając allegro zauważyłem we wszystkich powyższą wadę, tzn. niewielki kaptur nie mieści kasku rowerowego. Szukam produktu, który pomoże wrócić do domu albo dojechać do pracy moim holenderskim mieszczuchem w przypadku niekorzystnych warunków. Ze względu na cenę i duże wymiary typowe kurtki raczej mnie nie interesują. Pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Na tej aukcji znalazłem fajną kurtkę. Pola widzenia nie zasłania więc będziesz wszystko w niej widział. A kask nałożysz na kaptur. Kurtka na maraton się nie nadaje ale na normalną jazdę jak najbardziej. Zajmuje niewiele miejsca z tego co widać na aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.