She Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Dnia 05.09.2012 (środa) w Łodzi skradziono mi rower, który stanowił dla mnie spora wartośc nie tylko finansową. Specyfikacja: RAMA: srebrna z zielonym wzorem i czarnym napisem Author A-Gang 7mm 2010, od spodu klejona srebrną (szarą) taśmą, rozmiar 16-16,5 WIDELEC: RST, czarny z naklejkami Rock Shox KORBY: Shimano deore (blat 36t) SIODŁO: czarno-srebrne Author KIEROWNICA: Dartmoor, czarna MOSTEK: zielony Dartmoor SZTYCA: gti MANETKA: 8s Acera HAMULCE: hayes nine, klami bfl jeden szary drugi czarny PLATFORMY: bob can-can (czarne metalowe) KOŁO TYŁ: piasta da-bomb, obręcz MTX33, opona Nokian NBX2.35 KOŁO PRZÓD: piasta Author łożyskowa, obręcz Dartmoor (czarna), opona Panaracer cinder 2.10 ŁAŃCUCH connex800 przerzutka TYŁ shimano Tiagra, KASTEA 11-26(składana) TARCZE180accent NAPINACZ Slider zielony Jeśli ktoś zobaczy rower pasujący do opisu, charakterystyczną czy podejrzaną jego część lub jeśli cokolwiek wyda się podejrzane bardzo proszę o kontakt 660-615-498 e-mail kaaroo89@o2.pl. Jestem w posiadaniu zdjęcia!! To dla mnie bardzo ważne bo nie wiem co jeszcze moge zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Zrob watek na facebooku ze zdjeciem i niech znajomi przesylaja sobie. Czy byl zabezpieczony ? Zgloszone na policji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
She Napisano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Tak byl zapięty i na policje też zgłosiłam wątek na fb też jest. Robię co moge ale już brak mi pomysłów i portali gdzie mogłabym jeszcze dac ogłoszenie. Proszę o wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Teraz forumowicze z Lodzi i okolic powinni sie rozgladac. Zycze powodzenia w odzyskaniu bike. Czym byl zapiety, lancuch czy u-lock ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
She Napisano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Zapięty zabezpieczeniem. Nie najgorszym (tzn. nie zwykłą linką) ale też nie najleprzym, a zostawiłam go jede jedyny raz w życiu (jak widac o ten jeden raz za dużo) i to na dosłownie 2-3 min w miejscu gdzie są kamery ludzie i samochody w samo południe To ten rower ze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bystry91 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) a jakie miał szprychy? kolorowe? Edytowane 3 Października 2012 przez Bystry91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
She Napisano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Nie, zwykłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi