XxUzixX Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Witam Jako, że ostatnio postanowiłem pocinać rowerkiem do szkoły, to planuję zakup roweru stosunkowo taniego ponieważ szkoda, aby ktoś go ukradł Kolega ma na sprzedaż fajny sprzęcik jedynie zastanawiam się czy jest wart. Wygląda on tak: Zdjęcia- Pokazywarka.pl Rama z tego co wiem jest Tytanowa, cały rower waży 9kg.. Ja go mogę mieć w takim stanie jak na zdjęciach za 650zł, co o tym myślicie? Jeśli bym go kupił planowałbym wszystko dobrze wypolerować i odrestaurować, a także wymiana opon, siedzenia, gripów. Proszę o w miarę szybką podpowiedz co robić
m0rdeczka Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Straszny gniot nie wart 650 zł. W tej cenie już naście razy lepszą używkę znajdziesz na allegro i nowszą. Ten do muzeum
nieborak Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Ramka fajna i możliwe że warta te 650. Ale tytanowa ona nie jest http://vitus979.com/ poza tym mostek i kierownica to lekkie nieporozumienie, spróbuj utargować 100-150 zł. A siodełko chętnie odkupię jakby co to PW
XxUzixX Napisano 6 Września 2012 Autor Napisano 6 Września 2012 A myślisz, że jaki to stop? Bo widać że łączniki są aluminiowe, a reszty rozgryźć nie mogę m0rdeczka możesz mi jakiś rowerek podrzucić naście lepszy w tej cenie ?
nieborak Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Ze stronki wynika że rurki aluminiowo-magnezowe, anodowane, klejone z łącznikami.
Michauuu Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Nie czepiajcie sie chłopaka kolega mi chciał wcisnąć,że w starym manitou (spider r) są tytanowe golenie... Jak osoba sprzedająca myśli że kupujący sie nie zna to wszystko wciśnie
nieborak Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Ten schauff jest całkiem fajny http://allegro.pl/kolarzowka-schauff-14bieg-28-niemiecka-i2610644207.html osprzęt nowszy i chyba w lepszym stanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.