Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trochę się spóźniłem , wybieram się na rower zamiast na cmentarz, ale jakoś tak powoli mi idzie :P... Dlatego dzisiaj Kiekrz-Strzeszynek.

Park w weekend- niedziela od rana 60-70 km...

Napisano

Sa chetni jutro na wypad(60-70 km)do Parku Narodowego wyjazd 10-11, ... start lubon, komorniki

O 12 z polany harcerza przy malcie rusza trening polska na rowery, prawdopodobnie będzie podobnej długości i także przez wpn.

Napisano

O 12 z polany harcerza przy malcie rusza trening polska na rowery, prawdopodobnie będzie podobnej długości i także przez wpn.

Na stronie jest podane że trening rusza o 11, jakaś zmiana ?

Napisano

Na stronie jest podane że trening rusza o 11, jakaś zmiana ?

Bardzo przepraszam błąd leżał po mojej stronie, przed poprzednim treningiem była zmiana czasu i stąd moje skojarzenie z 12. na stronie jest numer do trenera więc zawsze można się upewnić.

Napisano

Tak, treningi są o 11... A co do telefonu do trenera, to nie polegałbym zbytnio na nich.. Rafał nie odbiera telefonów jak jest na rowerze, ćwiczy, jest na hali... Czyli prawie nigdy nie odbiera. ^^

Napisano

Ja jestem chętny na jakiś wypad może być do Puszczy zielonki lub jakiś inny lekki teren. Tak aby wrócić do 15.00

Napisano

Ok to gdzie się spotykamy i o której?

ok 11?, a gdzie to moze byc gdzies w centrum np przy kaponierze hotel mercury? chyba ze masz inne propozycje to pisz:)

Napisano

Ktoś z Poznania się wybiera na tegoroczną "Nocną masakrę"? Interesuje mnie of kors trasa rowerowa 100km. Celem ma być wyłącznie świetna zabawa - nie miejsce na liście.

Kumpel, z którym miałem jechać rozwalił wczoraj torebkę stawową w kostce i jego uczestnictwo jest pod sporym znakiem zapytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...