PoleK Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 od niedzieli, będę śmigał po poznaniu w godzinach... różnych Południe, rano, wieczór, zależy od dnia. Skrzynka czeka na wiadomosci btw. na jakiej uczelni jestes @Mathiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja na polibudzie studiuje. To super, że chętnych jest sporo Tak jak napisałem w poście wyżej od czwartku możemy zaczynać anex a Ty już na stałe do warszawy się przeprowadziłaś może jeszcze będziemy mieli okazje sie kiedyś przejechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 @Math , jaki kierunek? Ja od srody smigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 PoleK, co powiesz na cytadele w piątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 PoleK ja na budowie maszyn jestem hehe bartek_1990 Ty to już klasa wyższa. Pochwal się jak często jeździsz, bo jestem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Bartek, odejdź ja się piszę na każdy dzień, prócz poniedziałków w tym semestrze i w tym tygodniu czwartku/piątku. z Sebą jesteśmy wstępnie umówieni na środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 W takiej sytuacji, Seba, rezerwuje Cie na czwartek A Ty Polku gdzie studiujesz? To my widzimy się za dwa tygodnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Na Politechnice, WBMiZ, rok IV ja mogę dziś wieczorem coś przycisnąc skromnie po malcie czy cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mathiu, ogólnie mało jeżdżę, zresztą wszystko na bs mozesz zobaczyc PoleK, dobrze, ze o wieczorze wspomniałes, bo bym lampek z domu zapomnial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Spoko, ja właśnie wróciłem z Malty- stan na 20:40 - 5 biegaczy - 1 rowerzysta bez oswietlenia - 5 pieszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ma ktoś ochotę jutro na wycieczkę koło 100km? Może być szosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebol14 Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Jakbym nie biegł w niedziele maratonu, to tez chetnie bym sie przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topa Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Są chętni na wprawę >50 km do Parku Narodowego w weekend jakoś od rana?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ja jutro mam zamiar być zdrowy, więc coś oszczędnie, jakąś godzinkę bym pośmigał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 a piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topa Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Jeśli chodzi o mnie to tylko weekend...no i może trochę dłużej niż godzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 W ten piątek coś koło 22.00 trasa do 2godzin? Znajdzie się chętny? Może PoleK?? Ewentualnie mogę w sobotę rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszW Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 szosa czy teren bo jeśli teren to musiałbym załatwić jakieś porządne oświetlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 osobiście bardziej lubię jazdę w lekkim terenie choć szosą również nie pogardzę. Jak załatwisz oświetlenie to możemy w teren jak nie to szosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszW Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 osobiście bardziej lubię jazdę w lekkim terenie choć szosą również nie pogardzę. Jak załatwisz oświetlenie to możemy w teren jak nie to szosa... Niestety wygląda na to, że nie będę mógł się pojawić, ale napisz lokalizację z której startujesz, to jak będę mięć możliwość to przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Hmmm no szkoda, że nie... Ja mam czas tak naprawdę od teraz Startuje przy Targach poznańskich bo tam w okolicy mieszkam Jak się ktoś znajdzie to się dostosuje jak nie to pojadę sam ok godz 21 -22.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam, właśnie zakończyłem 1 etap leczenia kontuzji i właśnie nadszedł czas na powrót do siodła. Chętnie wybrał bym się na jakąś wyprawę w większym gronie najlepiej jutro tj. 22.10.2011. Znajdzie się ktoś chętny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam, właśnie zakończyłem 1 etap leczenia kontuzji i właśnie nadszedł czas na powrót do siodła. Chętnie wybrał bym się na jakąś wyprawę w większym gronie najlepiej jutro tj. 22.10.2011. Znajdzie się ktoś chętny ?? Jaki plan tzn dystans oraz godzina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jestem otwarty na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.