Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

od niedzieli, będę śmigał po poznaniu w godzinach... różnych ;) Południe, rano, wieczór, zależy od dnia.

Skrzynka czeka na wiadomosci ;)

btw. na jakiej uczelni jestes @Mathiu?

Napisano

Ja na polibudzie studiuje. To super, że chętnych jest sporo :thumbsup:

Tak jak napisałem w poście wyżej od czwartku możemy zaczynać

anex a Ty już na stałe do warszawy się przeprowadziłaś może jeszcze będziemy mieli okazje sie kiedyś przejechać...

Napisano

PoleK ja na budowie maszyn jestem

hehe bartek_1990 Ty to już klasa wyższa. Pochwal się jak często jeździsz, bo jestem ciekawy :whistling:

Napisano

Bartek, odejdź :P

ja się piszę na każdy dzień, prócz poniedziałków w tym semestrze i w tym tygodniu czwartku/piątku.

z Sebą jesteśmy wstępnie umówieni na środę.

Napisano

osobiście bardziej lubię jazdę w lekkim terenie choć szosą również nie pogardzę. Jak załatwisz oświetlenie to możemy w teren jak nie to szosa...

Napisano

osobiście bardziej lubię jazdę w lekkim terenie choć szosą również nie pogardzę. Jak załatwisz oświetlenie to możemy w teren jak nie to szosa...

Niestety wygląda na to, że nie będę mógł się pojawić, ale napisz lokalizację z której startujesz, to jak będę mięć możliwość to przyjadę.

Napisano

Hmmm no szkoda, że nie...

Ja mam czas tak naprawdę od teraz

Startuje przy Targach poznańskich bo tam w okolicy mieszkam

Jak się ktoś znajdzie to się dostosuje jak nie to pojadę sam ok godz 21 -22.00.

Napisano

Witam, właśnie zakończyłem 1 etap leczenia kontuzji i właśnie nadszedł czas na powrót do siodła. Chętnie wybrał bym się na jakąś wyprawę w większym gronie najlepiej jutro tj. 22.10.2011. Znajdzie się ktoś chętny ??

Napisano

Witam, właśnie zakończyłem 1 etap leczenia kontuzji i właśnie nadszedł czas na powrót do siodła. Chętnie wybrał bym się na jakąś wyprawę w większym gronie najlepiej jutro tj. 22.10.2011. Znajdzie się ktoś chętny ??

Jaki plan tzn dystans oraz godzina?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...