darfinno Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 a ja bym chętnie pojeździł z kimś w trudnym terenie (żadne asfaltówki itp)i pokazał mi techniki jazdy na fullu:)(uczę się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Mamy ładną pogodę. Któraś z Pań wybiera się dziś na przejażdżkę w okolicy malty/cytadeli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Panie jeżdżą same - hehe... dzisiaj się wybrałam np nad Maltę w godzinach, w których zarzekałam się, że nigdy tam nie będę jeździć (18-19) i się całkiem mile rozczarowałam, bo było nieźle... można się było nawet rozpędzić , potem kilka dziwnych kółek na cytadeli ale ja się szybko nudzę - nie lubię tych samych tras :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greyline Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 anex to zapraszam w trasę przez rusałkę, strzeszynek do kiekrza naprawdę piękna trasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 wiem, wiem - byłam a kierskie nawet raz objechałam ... nie wiedziałam wtedy, że nie da się zrobić kółka przy wodzie... a spotkane babeczki powiedziały mi, że można - ehhh... ale do rzeczy - chętnie się wybiorę ponownie, nawet dzisiaj myślałam o jakimś jeziorku; tylko od razu mówię: nie jestem przestrzegaczem ruchu drogowego, nie mam kasku i nie zamierzam mieć, lubię się czasami rozpędzić, i często się zatrzymuję żeby zrobić fotę... komórką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ja wczoraj miałem poważnego dzwona przy ponad 30km/h i trochę poleciałem zanim wylądowałem wiec jestem dość poturbowany i niestety na jakis czas odpadam A najgorsze jest to że trochę zcentorwałem przednie koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Straszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Zabronione jest dodawanie wpisów nie wnoszących nic do tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 jazda na rowerze o 6tej to jest to! księżyc o wschodzie na zachodzie, jeziorko, mgiełka, tłumów brak!... zachęcam do rowerowania rannego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darfinno Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 jazda na rowerze o 6tej to jest to! księżyc o wschodzie na zachodzie, jeziorko, mgiełka, tłumów brak!... zachęcam do rowerowania rannego!!! zgadza sie. Codziennie jadę do pracy wcześnie rano -może nie o 6, jednak ta jeszcze podsypiająca aura jest za######ista:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 6:00 zbyt ambitnie jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greyline Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 mot4ba to tylko kwestia nastawienia szkoda, że teraz już coraz ciemniej będzie o takich rannych godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 oj tam - gadasz... inwestycja w lampki i po sprawie a najważniejsze jednak, to wstać o odpowiedniej godzinie... , a najbliższy plan jest na wtorek - jedziesz? a może ktoś jeszcze się skusi? godziny: od 5tej do 7mej - naprawdę warto! acha, jeszcze jedno: jutro szykuje się całodzienna wycieczka z koleżanką (jeszcze nie wiem gdzie, ale plan jest); ktoś chciałby dołączyć? jak nie na całość, to może na część? bo myślimy o trasie ok 100 km szczegóły pewnie pod wieczór będą znane ale już teraz zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Czekam na szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fencer Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 stówkę to i ja chętnie zrobię. dajcie znać kiedy i gdzie spotkanie. tylko na forum. piszę o tym, bo tutaj niektórzy podobno umawiają się na gg... hehe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greyline Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 ja jutro jestem całkowicie out... a na wtorek jeszcze zobaczę, bo mam dość napchany plan na ten tydzień w związku z wyjazdem w weekend do trójmiasta a lampkę muszę wreszcie zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 a więc szczegóły: (sorry, że tak późno ale dopiero z rowerowania wróciłam) jutro, 10:00 na skrzyżowaniu Pułaskiego i Przepadek kierunek: Kórnik, a co potem? jeszcze nie ustalone skład: K29 i K32 jak się ktoś zdecyduje, to niech da znać, żebyśmy wiedziały czy ewentualnie czekać czy nie; greyline - też się wybieram na północ, ale prawdopodobnie za 3 tygodnie; za tydzień kierunek wprost przeciwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 K29 i K32 ? Jaki dystans przewidywany ? Z bolącymi plecami i nadgarstkiem nie poszaleje więc wolał bym wiedzieć zanim się zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 było już o dystansie - jakieś 100 kilosów tempo mamy 20-25-30km/h za stare - wiem, wiem... cóż poradzić - haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Myslałem że to jakieś nicki . Nogi bez problemu by wytrzymały te 100km ale moje skopane plecy i nadgarstek raczej nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 jasne, jasne... a co do wycieczki, to już decyzja należy do Ciebie ale...: albo się piszesz i nie marudzisz, albo siedzisz w domu i się kurujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fencer Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 ja będę. czekać na mnie. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Jak wyprawa się udała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josh Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 a najważniejsze jednak, to wstać o odpowiedniej godzinie... , a najbliższy plan jest na wtorek - jedziesz? a może ktoś jeszcze się skusi? godziny: od 5tej do 7mej - naprawdę warto! jaka trasa? asfalt czy teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.