Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Panie jeżdżą same - hehe...

dzisiaj się wybrałam np nad Maltę w godzinach, w których zarzekałam się, że nigdy tam nie będę jeździć (18-19) i się całkiem mile rozczarowałam, bo było nieźle... można się było nawet rozpędzić :D, potem kilka dziwnych kółek na cytadeli ale ja się szybko nudzę - nie lubię tych samych tras :/

wiem, wiem - byłam :)

a kierskie nawet raz objechałam ... nie wiedziałam wtedy, że nie da się zrobić kółka przy wodzie... a spotkane babeczki powiedziały mi, że można - ehhh... :)

ale do rzeczy - chętnie się wybiorę ponownie, nawet dzisiaj myślałam o jakimś jeziorku;

tylko od razu mówię: nie jestem przestrzegaczem ruchu drogowego, nie mam kasku i nie zamierzam mieć, lubię się czasami rozpędzić, i często się zatrzymuję żeby zrobić fotę... komórką ;)

jazda na rowerze o 6tej to jest to! ;)

księżyc o wschodzie na zachodzie, jeziorko, mgiełka, tłumów brak!... :)

zachęcam do rowerowania rannego!!!

zgadza sie. Codziennie jadę do pracy wcześnie rano -może nie o 6, jednak ta jeszcze podsypiająca aura jest za######ista:)

oj tam - gadasz... inwestycja w lampki i po sprawie :icon_wink:

a najważniejsze jednak, to wstać o odpowiedniej godzinie... :icon_redface:, a najbliższy plan jest na wtorek - jedziesz?

a może ktoś jeszcze się skusi? godziny: od 5tej do 7mej - naprawdę warto! :icon_wink:

acha, jeszcze jedno:

jutro szykuje się całodzienna wycieczka z koleżanką (jeszcze nie wiem gdzie, ale plan jest);

ktoś chciałby dołączyć? jak nie na całość, to może na część? bo myślimy o trasie ok 100 km

szczegóły pewnie pod wieczór będą znane ale już teraz zapraszam :)

a więc szczegóły:

(sorry, że tak późno ale dopiero z rowerowania wróciłam)

jutro, 10:00 na skrzyżowaniu Pułaskiego i Przepadek

kierunek: Kórnik, a co potem? jeszcze nie ustalone

skład: K29 i K32 ;)

jak się ktoś zdecyduje, to niech da znać, żebyśmy wiedziały czy ewentualnie czekać czy nie;

greyline - też się wybieram na północ, ale prawdopodobnie za 3 tygodnie; za tydzień kierunek wprost przeciwny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...