Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak jest z oświetleniem w mieście bo moje oświetlenie spełnia tylko wymóg obecności, a z chęcią bym pojeździł,mam MTB z slickami więc nie powinienem mieć problemu z prędkościami

Napisano

no wiadomo, że twarda ;] jeśli ktoś kocha jazdę na rowerze to nie wymięka przy pierwszym lepszym deszczu - przynajmniej ciekawiej się jezdzi. ;)

Jutro - nie wiem jak to będzie z moim pobytem tutaj. Mam 4 dni wolnego i chyba pojadę na jakieś wyspy kanaryjskie ;D

TomaszW - z oswietleniem wiesz. Niby ok, ale ja osobiście mam złe doswiadczenie w jazdach bez lampek. Wolę nie ryzykować.. ale spacjalistą w jeździe bez swiateł jest chyba dejot ;D

Napisano

no wiadomo, że twarda ;]...

Mam 4 dni wolnego...

Zrobimy dochodzenie. Czyżby studentka poznańskiej polibudy? :whistling:

PS Nie wiem dlaczego przeglądarka poprawia wyraz napisany poprawnie na napisany z błędem. Powinno być "s t u d e n t k a" :confused:

Napisano

Lampki są widoczne, poza tym wieczorem zakładam kamizelkę, ale przy wyższych prędkościach gdzie nie ma lamp nie widzę za daleko na przód i mogę nie zdążyć dziury wyminąć więc bardzo by mi odpowiadała jazda z kimś kto ma mocną przednią lampkę, jest ktoś chętny teraz pojeździć ?

PS Dejot jeśli zdjęcie roweru masz robione u siebie to mieszkamy na tym samym osiedlu.

Napisano

Zrobimy dochodzenie. Czyżby studentka poznańskiej polibudy? :whistling:

PS Nie wiem dlaczego przeglądarka poprawia wyraz napisany poprawnie na napisany z błędem. Powinno być "s t u d e n t k a" :confused:

A skąd posiadasz takowe informacje? ;]

+ mam 4 dni wolnego ale wyjezdzam jutro z rana. Także można dzis pojezdzić :)

Napisano

Informacji nie posiadam, tylko przypuszczam ;) Polibuda dziś ma wolne, a że piątki są także często wolne to wychodzą 4 dni.

"no wiadomo, że twarda ;] " - pasuje też, no więc... :D

Jestem w błędzie czy wręcz przeciwnie?

Napisano

No trafiłeś, ale całkiem przypadkiem w takim razie ponieważ studiuje zaocznie ;)

A co do dziewczyn z Politechniki - różne rzeczy słyszałam, ale że jesteśmy twarde nie ;P

Napisano

Witam, jutro tzn. dzisiaj w sobotę ja i kolega YgreK wybieramy się na małą wyprawę rowerową.

Jest ktoś chętny pośmigać z nami ???

Napisano

Lampki są widoczne, poza tym wieczorem zakładam kamizelkę, ale przy wyższych prędkościach gdzie nie ma lamp nie widzę za daleko na przód i mogę nie zdążyć dziury wyminąć więc bardzo by mi odpowiadała jazda z kimś kto ma mocną przednią lampkę, jest ktoś chętny teraz pojeździć ?

PS Dejot jeśli zdjęcie roweru masz robione u siebie to mieszkamy na tym samym osiedlu.

Osiedle akademickie? Nie, ja tylko tam na zdjęcie pojechałem;) Chyba że chodzi Ci ze starym rowerem w sygnaturze to muszę zmienić bo nieaktualne- na Opieńskiego moja kuzynka mieszka :)

Napisano

Ja niestety skręciłem kostkę więc odpadam, chciałem pojechać na rajd radia merkury a później chciałem pobić v-max na górze koło mosiny, jeśli opuchlizna mi zejdzie i będę mógł jeździć to postaram się to wykonać, Dejot chodziło mi o Opieńskiego.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Otrzymałem od losu trochę wolnego czasu, do końca lipca i pojechałbym chętnie w jakąś dalszą trasę. Piszę tutaj, ponieważ poszukuję osoby/osób do towarzystwa. Samemu to nie ma co. Jeśli jedzie >1 to zawsze raźniej, bezpieczniej, lżej.

Dalszą trasę, tu mam na myśli kilka pomysłów, o których realizacji marzę od ubiegłego roku. Jest to większość szlaków Wielkopolskiego Systemu Szlaków Rowerowych: http://pl.wikipedia....%B3w_Rowerowych ,

bądź trasę z Poznania do Kołobrzegu (w sumie niekoniecznie musi być akurat Kołobrzeg, może być np. Mielno, ale już Władysławowo odpada, bo za daleko - przynajmniej na tę chwilę): http://www.forumrowe...an/page__st__80

Czy znajdzie się ktoś chętny? :)

Napisano

Na nocne (tak od 20..)zwiedzanie miasta ktoś chętny? Dodam, że z Rataj

całonocne? bo przyznam, że jeździć rowerem lubię, ale w nocy ta przyjemnośc skutecznie konkuruje z inną - ze spaniem ;).

napisz jak to robisz, to może pisałbym się na przejażdżkę do północy. tak na próbę.

Napisano

szukam sympatycznej osoby (najchętniej dziewczyny), z którą mógłbym pojeździć rowerkiem w okolicach rusałki, strzeszynka, kiekrza i przy okazji miło porozmawiać :) czy jest szansa taka? :)

Napisano

Heja! Nie ma mnie kto zmobilizować do jazdy. Do tej pory jeździłam głównie sama ale mi się znudziło. Chciałabym zacząć jeździć rano, przed pracą: 5-5:30 do 6:30. Mieszkam od niedawna w Poznaniu, nie znam jeszcze wszystkich tutejszych tras. Chcę jeszcze w tym roku zrobić Pierścień więc przydałoby się zacząć przygotowywać. Jakby ktoś był chętny na ranną jazdę - zapraszam. W sumie popołudniami i nocą też mogę jeździć - B). Acha - startuję przy Cytadeli. ;)

Napisano

Witam

Troszke znudzila mi sie juz samotna jazda. Jezeli ktos ma ochote na mila wspolna niedzielna wycieczke to polecam jutro swoje towarzystwo.

Trasa:

Winogrady - Naramowice - Umultowo - Nowa Wies - Radojewo - Biedrusko - Złotkowo (przejazd trasa przez poligon) - Zlotniki - Suchy Las - Winogrady

Trasa tak na oko ok. 35-40 km. Tempo raczej takie typowo niedzielne, spacerowe 20 do 25 km/h.

Jezeli ktos ma ochote to start jutro o godz. 11:30. Miejsce startu: przejazd kolejowy na ul.Naramowickiej (Naramowice a Umultowo)

Napisano

Łukasz - popołudniowe godziny tzn. po 16:30 (niestety kiedyś trzeba zarabiać :icon_lol: )

Przemo - straszą jutro (tzn już dzisiaj) deszczami po południu; nie chcesz zmienić godziny na np. 9:30? albo 8:30? :whistling:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...