Mod Team michuuu Napisano 7 Marca 2013 Mod Team Napisano 7 Marca 2013 Asfalt był zawsze do parkingu ,tam gdzie teraz drewniane "paśniki" powstały. Pod wieżę nigdy asfaltu nie było. Aktualnie zrobiony dojazd do wierzy służy jednej osobie która tam pracuje. Pytanie czy wycięcie tylu drzew było tego warte.
RafalB Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Asfalt był zawsze do parkingu ,tam gdzie teraz drewniane "paśniki" powstały. Pod wieżę nigdy asfaltu nie było. Aktualnie zrobiony dojazd do wierzy służy jednej osobie która tam pracuje. Pytanie czy wycięcie tylu drzew było tego warte. Nic nie pisalem o glownej drodze na parking. Wyasfaltowany odcinek istnial, tyle ze nie byl wyasfaltowany, a sluzyl jako droga techniczna podczas budowy wiezy. Lesnictwo wie co robi wiec nie pekajcie
CoZaBzdura Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 Heja, ktoś z poznania chciałby mi rozebrać przednią korbe bo coś brzęczy i podobno oś suportu trzeba wyczyścić. Chętnie bym się tego nauczyl i dowiedział jakie narzędzia są niezbędne. http://www.forumrowerowe.org/topic/130758-problem-dziwne-szuranie-korby/#entry1231563 Podjadę
nieborak Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Ktoś chętny na wyjazd do Gniezna? Konkretnie chciałem jechać do Mnichowa 5 km od Gniezna i odwiedzić dwa komisy rowerowe. Trasa w całości po asfalcie, Kobylnica - Mnichowo - Gniezno i stamtąd powrót trasą na Poznań. Ewentualnie inna trasa z odcinkami szutrowymi przez Kicin, Kowalskie, Główienkę do Pobiedzisk a dalej tak samo. Termin wstępnie środa albo piątek, sobota w zależności od pogody. Tempo ok. 25 km/h.
Krzychu9000 Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 1 maja (chociaż może to być inny dzień) proponuje: 1 opcja 130 km :poznań pamiątkowo oborniki obrzycko szamotuły pamiątkowo poznań-około 5 godzin z hakiem. 2 opcja 200 km: poznań powidz i powrót -8 godzin wtrasie plus to co zagościmy w powidzu jeżli ktoś ma ochotę proszę o maila na k.krychol@gmail.com
sssbus Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Witajcie, wracam ponownie po prawie 3 latach do Poznania na krótki urlopik. Od Niedzieli do Czwartku-Piątku(1 do 5/6 wrzesień br). Jest ktoś chetny na jakąś małą wycieczkę może jez. Malta kółka? Dajcie znać czy ktoś jest w tych dniach czasowy oraz chętny !! Pozdrawiam Serdecznie Sebastian
farmer Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Kółka na Malcie to odradzam zwłaszcza w weekend bo tłumy tam niemiłosierne...
sssbus Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Kółka na Malcie to odradzam zwłaszcza w weekend bo tłumy tam niemiłosierne... Wiem wiem, jezdziłem nad Maltą przez ładnych pare lat ale z rana w tygodniu to da się pomachać spokojnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.