Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jade jutro przejechać się północną częścią pierścienia dookoła Poznania. Generalnie planuje trase ze Złotnik przez Biedrusko - Murowaną Goślinę - pokręcić się po Zielonce i dalej do Promna i w dół na Kostrzyn i wrócić na miasto...

Ktoś chętny? Zapraszam. Tempo raczej 17-22km/h. Turystycznie - forma przygotowawcza do całej pętli, którą planuje w czerwcu!

Poprostu rekonesans...

Napisano

Witajcie,

ja także chętnie się podłączę pod wspólne wypady rowerowe. WPN - bardzo chętnie. Puszcza Zielonka - bardzo chętnie. Ogólnie jestem otwarty na propozycje. Mieszkam na Wildzie, ale nie ma problemu, żeby podjechać do miejsca startu. Średnia prędkość na odcinku 40-60km - ok. 20-25km/h, ale wiadomo, że trzeba dostosować się do reszty grupy. Średniej 30km/h IMO nie uciągnę i jeśli ktoś trzaska takie średnie na odcinku 40km np. na terenach wokół Jeziora Góreckiego - no to rispekt. Rower MTB, nastawienie XC, hardtail.

Chętnych zapraszam: GG#4164371, kom. dam na priv.

Pozdrawiam,

Mateusz

Napisano

To jak w sobotę do WPN? jestem trochę ograniczony czasowo dlatego musiał bym wyjechać rano tak do 9.00. Trasa może być czerwona, czarna, pomieszana czyli j. Góreckie z Dymaczewskim, ostatnio jechaliśmy taką trasę wyszło coś ponad 60 km.

Napisano

Jak dla mnie bomba! Mozemy ruszac kolo 9-tej, dla mnie nawet lepiej.

Ktos jeszcze chetny?

Na priv wysle numer komorki, odzywajcie sie jutro, umowimy sie konkretnie.

Napisano

Wszystko zależy od zainteresowania, ale może np. jedną z moich ulubionych tras w WPN-ie:

Trasa Jaroslawiec, Goreckie, Osowa Góra in Pozna���������������, WI | Bike Map | MapMyRIDE

Swoją drogą polecam ten serwis, świetna sprawa dla każdego rowerzysty.

Moja cotygodniowa trasa:) Góral MTB XC 29" ale średnie kręcę w okolisach 22kmh....

Napisano

Ja bym musiał wrócić tak do 13. Co do godziny wyjazdu, to jeszcze jutro potwierdzę, wyskoczyła mi rano misja i nie wiem czy na 9 się wyrobię

Napisano

Fakt, 13-sta brzmi optymalnie. Godzina wyjazdu tez dla mnie oke. TurboDymoMan, jedziesz zatem z nami?

Napisano

Fakt, 13-sta brzmi optymalnie. Godzina wyjazdu tez dla mnie oke. TurboDymoMan, jedziesz zatem z nami?

Żadnych więcej chętnych? Zainteresowani - czekam na wiadomość.

Napisano

Umowmy sie na 9-30 -Gorczyn naroznik Glogowska/Sciegiennego gdzie jest stacja orlen. Pasuje??

Jest jeszcze ktos chetny??

Napisano

chętnie bym jechał, ale chyba sie w terminie nie wyrobię:)

od 8 do 9:00 tej biegam ze znajomym po rusałce (rusałka - strzeszynek - rusałka),

potem chwila luzu, o 11:00 jestem umówiony z innymi znajomymi na zabawę w parku linowym nad maltą...

dopiero potem mam wolne, o ile kobieta nic nie wymysli:)

tydzien temu zrobiliśmy ze znajomym trase prawie 100km, czyli z poznania, puszczykowo, mosina, osowa góra, góreckie, grajzerówka, szreniawa, dalej na zachów, lusowo, lusówko, swadzim i do poznania:) z rataj wyszło 94km.... rowerek łoczywiście:)

teraz to raczej sobota popołudnie, albo niedziela wczesnie rano (popołudniu znowu cholera zxnajomi..)

tak wiec co do soboty z rana sie nie dopasuje:(

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...