michalbike Napisano 17 Maja 2012 Napisano 17 Maja 2012 Może jeszcze zdążycie odczytać. Nie czekajcie na mnie, nie dam rady dojechać. Przepraszam, że tak późno informuję, ale wypadek losowy.
Kartezjusz Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 Witam. Jade jutro przejechać się północną częścią pierścienia dookoła Poznania. Generalnie planuje trase ze Złotnik przez Biedrusko - Murowaną Goślinę - pokręcić się po Zielonce i dalej do Promna i w dół na Kostrzyn i wrócić na miasto... Ktoś chętny? Zapraszam. Tempo raczej 17-22km/h. Turystycznie - forma przygotowawcza do całej pętli, którą planuje w czerwcu! Poprostu rekonesans...
mati73 Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Witajcie, ja także chętnie się podłączę pod wspólne wypady rowerowe. WPN - bardzo chętnie. Puszcza Zielonka - bardzo chętnie. Ogólnie jestem otwarty na propozycje. Mieszkam na Wildzie, ale nie ma problemu, żeby podjechać do miejsca startu. Średnia prędkość na odcinku 40-60km - ok. 20-25km/h, ale wiadomo, że trzeba dostosować się do reszty grupy. Średniej 30km/h IMO nie uciągnę i jeśli ktoś trzaska takie średnie na odcinku 40km np. na terenach wokół Jeziora Góreckiego - no to rispekt. Rower MTB, nastawienie XC, hardtail. Chętnych zapraszam: GG#4164371, kom. dam na priv. Pozdrawiam, Mateusz
Tomciaz Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Witam. Jaka jest planowana długość trasy? Nie wiem czy wyrobię kondycyjnie, dlatego pytam
mati73 Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Witam. Jaka jest planowana długość trasy? Nie wiem czy wyrobię kondycyjnie, dlatego pytam Wszystko zależy od zainteresowania, ale może np. jedną z moich ulubionych tras w WPN-ie: http://www.mapmyride.com/routes/view/35972726 Swoją drogą polecam ten serwis, świetna sprawa dla każdego rowerzysty.
Tomciaz Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 To ja może poczekam do przyszłego tygodnia . Jak na taki dystans tempo dla mnie jest, póki co, zabójcze. Miłego kręcenia!
Topa Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 To jak w sobotę do WPN? jestem trochę ograniczony czasowo dlatego musiał bym wyjechać rano tak do 9.00. Trasa może być czerwona, czarna, pomieszana czyli j. Góreckie z Dymaczewskim, ostatnio jechaliśmy taką trasę wyszło coś ponad 60 km.
mati73 Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Jak dla mnie bomba! Mozemy ruszac kolo 9-tej, dla mnie nawet lepiej. Ktos jeszcze chetny? Na priv wysle numer komorki, odzywajcie sie jutro, umowimy sie konkretnie.
TurboDymoMan Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Wszystko zależy od zainteresowania, ale może np. jedną z moich ulubionych tras w WPN-ie: Trasa Jaroslawiec, Goreckie, Osowa Góra in Pozna���������������, WI | Bike Map | MapMyRIDE Swoją drogą polecam ten serwis, świetna sprawa dla każdego rowerzysty. Moja cotygodniowa trasa:) Góral MTB XC 29" ale średnie kręcę w okolisach 22kmh....
YgreK Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Hm.. o której byłby powrót do Poznania po tej sobotniej wycieczce?
Topa Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Ja bym musiał wrócić tak do 13. Co do godziny wyjazdu, to jeszcze jutro potwierdzę, wyskoczyła mi rano misja i nie wiem czy na 9 się wyrobię
mati73 Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Fakt, 13-sta brzmi optymalnie. Godzina wyjazdu tez dla mnie oke. TurboDymoMan, jedziesz zatem z nami?
mati73 Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Fakt, 13-sta brzmi optymalnie. Godzina wyjazdu tez dla mnie oke. TurboDymoMan, jedziesz zatem z nami? Żadnych więcej chętnych? Zainteresowani - czekam na wiadomość.
Topa Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Umowmy sie na 9-30 -Gorczyn naroznik Glogowska/Sciegiennego gdzie jest stacja orlen. Pasuje?? Jest jeszcze ktos chetny??
TurboDymoMan Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Fakt, 13-sta brzmi optymalnie. Godzina wyjazdu tez dla mnie oke. TurboDymoMan, jedziesz zatem z nami? chętnie bym jechał, ale chyba sie w terminie nie wyrobię od 8 do 9:00 tej biegam ze znajomym po rusałce (rusałka - strzeszynek - rusałka), potem chwila luzu, o 11:00 jestem umówiony z innymi znajomymi na zabawę w parku linowym nad maltą... dopiero potem mam wolne, o ile kobieta nic nie wymysli:) tydzien temu zrobiliśmy ze znajomym trase prawie 100km, czyli z poznania, puszczykowo, mosina, osowa góra, góreckie, grajzerówka, szreniawa, dalej na zachów, lusowo, lusówko, swadzim i do poznania:) z rataj wyszło 94km.... rowerek łoczywiście:) teraz to raczej sobota popołudnie, albo niedziela wczesnie rano (popołudniu znowu cholera zxnajomi..) tak wiec co do soboty z rana sie nie dopasuje:(
krezel Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 kto dzisiaj chetny? moze byc malta. kolo 16-17 zaczynam upalac
Tomciaz Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Chwilowo nie pada. Piszę się w okolicach godz. 16.30, wcześniej muszę wtrząchnąć kiełbachę
Tomciaz Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Teraz dżdży, ale coś jakby rozwiewały się te chmury trochę. No nie wiem, trudna decyzja, zwłaszcza, że pół dnia lało.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.