Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedy jakim tempem i na jakim sprzęcie:)? na malcie można spotkać dużo "tutejszych" czasem:)

slyszeliscie o google latitude? moze warto zalozyc na G+ grupe lokalna, i wiesz czy i kto jezdzi...

Napisano

Ja chętnie pośmigam w Poznaniu :D Bo w okolicach jednak nie było zbyt dużo chętnych, a szkoda. Więc od przyszłego tygodnia się piszę bo w tym jeszcze matury mam :) Ale potem już free 4 miechy D: więc chętnie potrenuję z kimś :)

Napisano

No to zapraszamy we wtorki na treningi Polska na Rowery... Tempo mocne, ale do wytrzymania.

18:00 na polanie Harcerza przy malcie.

A tak z ciekawości, ktoś z was jeździ na te treningi? Trudno mi rozpoznać ludzi z forum w grupie, a może tacy są :P

Napisano

W zeszłym tygodniu bylem na treningu.

W czwartek koło godz. 17 szykuje sie wypad do WPN, zbiorka mysle ze gorczyn. Jak zdeklaruje sie konkretna godzina to napisze, moze sie jeszcze znajdzie paru chetnych

Napisano

W zeszłym tygodniu bylem na treningu.

W czwartek koło godz. 17 szykuje sie wypad do WPN, zbiorka mysle ze gorczyn. Jak zdeklaruje sie konkretna godzina to napisze, moze sie jeszcze znajdzie paru chetnych

czas na szybka jazde?? :)

Napisano

W planach czarny szlak, wiec bedzie okazja zeby przydusic i pelna dowolnosc tempa, sa odcinki gdzie mozna zwolnic i poczekac az sie wszyscy zjada

Napisano

Jaką prędkość macie na poziomych odcinkach? Jestem ciekawy, czy bym nadążył :thumbsup:

Nie wiem czy byles w Wielkopolskim Parku Narodowym, ciezko powiedziec tam o plaskich odcinkach, szczegolnie jesli chodzi o czarny szlak. mysle ze srednia predkosc bedzie dochodzic do 25 km/h

Napisano

Nie wiem czy byles w Wielkopolskim Parku Narodowym, ciezko powiedziec tam o plaskich odcinkach, szczegolnie jesli chodzi o czarny szlak. mysle ze srednia predkosc bedzie dochodzic do 25 km/h

mysle ze 35km/h :P

Napisano

To też trenuje na skraju Puszczy Noteckiej i Rezerwatu Buków, w którym jest piękny teren i strome zjazdy :thumbsup:

Jak powrócę do formy, to przejadę się na Czarny szlak z wami :teehee:

Nie jechałem tam jeszcze, więc trzeba spróbować :thumbsup:

Napisano
Nie jechałem tam jeszcze, więc trzeba spróbować

Polecam, osobiście bardzo lubię tą trasę.

mysle ze 35km/h

Już bym tak nie przesadzał 30 km/h jak wyrobisz będzie też dobrze, weź sobie jakąś książkę, aby się nie nudzić jak będziesz na nas czekał :P

Napisano

Ale sie zapalili :P

Juz pisze, gdzie i o ktorej

17.20 gorczyn, dokladnie naroznik skrzyzowania gdzie jest orlen.

Napisano

Ale sie zapalili :P

Juz pisze, gdzie i o ktorej

17.20 gorczyn, dokladnie naroznik skrzyzowania gdzie jest orlen.

Czyli Ściegiennego wchodzi w Głogowską, tak dla pewności, bo nie wiem ile na Górczynie jest Orlenów :)?

Napisano

to może ja stworzę grupę ze średnią 20kmph ktoś chętny:D? hehe

spoko nie martw sie ja o 12 jade z ekipa ktora nie jezdzi wolno:P

wiec bede juz lekko zmeczony nie bede szalał :)

Napisano

Orlen przy Petli Gorczyn, krzyzowka Sciegiennego/Glogowska/Zgoda. Do 17.20 powinieniem sie wyrobic aby dojechac:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...