Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

chętnie podepnę się pod jakas grupe, nie mam za bardzo z kim jezdzic a kiedy chlody przybeda to juz w ogole :D

mieszkam na jezycach w okolicy teatralki. moj absolutny rekord poki co to trasa poznań - mielno zdezelowanym górakiem ( z przerwa w buszu na spanko ). Z powodów nieznajomości okolicy mam tylko jedna trase dąbrowskiego -> kierskie -> strzeszyńskie (okolice) -> ruałka -> dąbrowskiego. Trasa jest ok, troche asfaltu, troszke scieżek, ogolnie przyjemne widoczki itp.

'

Długośc około 25 km, polecam dla " zaczynaczy " :rolleyes:

Moje gg 6755231, chętnie pojezdzil bym z kims kto dobrze zna okolice Poznania, bo szczerze mowiac jazda w kółko miedzy tymi jeziorkami robi sie nuzaca

wiek 24 lata, rower - górak, mam tez wiekowa szose na ktorej jeszcze ani razu nie jechalem :) ale powoli sie przymierzam. Albo przerobie na ostre i w końcu naucze sie na tym smigac. W ogole mam dość ambitne plany rowerowe związane z przyszłymi wakacjami ( przez alpy do barcelony, w wielkim skrócie )

pozdrawiam,

Bartek

Napisano

Pojechałbym zwami do tej zielonki ale na razie jestem przeziębiony, ogólnie przerw za bardzo nie lubię bo nauczyłem się jeździć tylko treningowo, ale jestem wstanie się dostosować do reszty grupy.

Napisano

Kuba tak, każdy zabiera prowiant ze sobą. Ponoć 2 km od miejsca docelowego jest spożywczak więc teoretycznie można tam skręcić pod koniec jazdy i się zaopatrzyć w jadło. Zresztą kolega zapowiada jakieś wymyślne jadło wiec i grilla trzeba zataszczyć =) Pogoda ma być wyśmienita więc nie ma na co czekać panowie =)

Macieju życzę szybkiego powrotu do zdrowia =)

Pozdrawiam

Napisano

W sumie 10 osób pojechało. Cieplutko, suchy piach, ognisko w świetnym towarzystwie =) Trochę czas wyjazdu nam się przedłużył ale za to poznałam kilka skrótów i "skrótów".

Maciej się rozchorował więc nie jechał. Mam cichą nadzieję że przyszły weekend znowu na rower.

Piotrku pw

Napisano

Maciej tak mi coś świta w okolicach Czapur, Głuszyny tylko nie mam pewności czy tam było miejsce do ogniska czy zwykły parking leśny.

Napisano

Ogniskowy w najbliższą sobotę ale to takie spotkanie sibistów więc z rowerami nic wspólnego. Google nie znalazło tych miejscowości =P

Ja weekendowo raczej odpadam. W niedzielę zrobię małą przejażdżkę ale to w bardzo porannych godzinach.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Czy można przerzucić dyskusje do tematu "Wielkopolanie łączmy się" ? Myślę że to ułatwi kontakt i więcej osób będzie wiedziało o organizowanych wypadach a im więcej osób tym lepiej, przynajmniej tak mi się wydaje :)

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Jakaś chroniczna bezsenność ? ;) Na szosie za Tobą nie nadążę pewnie ;)

Szosa.

Noc jest długa,a ja i tak nie sypiam więc mi to obojętne ;]

Napisano

YYYY... jestem wampirem ;P

a co do tempa. To ma być przejażdżka a nie wyścig więc nie bój się.

CHyba, że masz jakis rower z kwadratowymi kołami ;D

Napisano

W porównaniu do Twoich można rzec że są kwadratowe ale jeśli mówisz że przejażdżka to ja w tym tygodniu codziennie będę wracał rowerem po 22ej spod eskulapu w kierunku wildy :) Mam szukać ładnej dziewczyny na singlu w takim razie ? ;)

Tylko oby pogody nie było takiej jak teraz ;)

Napisano

Podziwiam więc . Ale koniecznie musisz mi pokazać jak podjeżdżasz pod górkę na takich kołach!

no i nie masz szukać ładnej dziewczyny tylko ładnego roweru ;)

Napisano

Chętnie bym pojeździł z kimś, tylko nie z DeJotem bo znowu pomyli miejsca. :P

Chyba kolejny raz pomylił ;D

Napisano

Nie pomylił tylko się minęliśmy o minutkę a że pogoda była taka jaka była to stwierdziłem, że pewnie zrezygnowała :) Ale to musi być twarda dziewczyna skoro jej to nie przeszkadzało ;) Jutro ma być w nocy +18 stopni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...