Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Przynajmniej jedna porządna osoba na forum. Przyznaj się kogo nowego załatwiłęś :P

Plany są ambitne, pojechać dalej niż ostatnio B)

Pamiętaj naładować telefon...

Oswietlenie obowiazkowe, chyba ze ktos jest Kotem ,to nie musi miec:)

Jak ktoś posiada takie zdolności to nawet echolokacja wystarczy

Na początek pochwalę się nowym zakupem: http://www.cyklotur....3011023&WSZDZ=T który dotrze do mnie za kilka dni.

Trochę w kwietniu i maju, a potem przez cały sezon zamierzam jeździć terenowo. Zarówno prywatnie, jak i na imprezy typu Gogol MTB (czy Thule Cup). Szukam kogoś obcykanego w MTB, znającego dobre trasy dookoła Poznania i dalej w Wielkopolsce do weekendowych wyjazdów, zawodów, treningów itp.

Ja - 18 lat, Poznań, początkowo brak formy (179cm/88kg).

Na początek pochwalę się nowym zakupem: http://www.cyklotur....3011023&WSZDZ=T który dotrze do mnie za kilka dni.

Trochę w kwietniu i maju, a potem przez cały sezon zamierzam jeździć terenowo. Zarówno prywatnie, jak i na imprezy typu Gogol MTB (czy Thule Cup). Szukam kogoś obcykanego w MTB, znającego dobre trasy dookoła Poznania i dalej w Wielkopolsce do weekendowych wyjazdów, zawodów, treningów itp.

Ja - 18 lat, Poznań, początkowo brak formy (179cm/88kg).

Polecam pojawić się w niedziele o 11 pod pomnikiem harcerzy nad Malta tam się zbiera grupka ludzi jeżdżących mtb. Na początek możesz mieć trunosci z nadarzeniem bo tempo grupy jest średnie a dystans zawsze ponad 50km. nie wiem kiedy ale te wypady będą przeniesione prawdopodobnie na wtorek ale kiedy co i jak to wyjdzie w praniu :P

Polecam pojawić się w niedziele o 11 pod pomnikiem harcerzy nad Malta tam się zbiera grupka ludzi jeżdżących mtb. Na początek możesz mieć trunosci z nadarzeniem bo tempo grupy jest średnie a dystans zawsze ponad 50km. nie wiem kiedy ale te wypady będą przeniesione prawdopodobnie na wtorek ale kiedy co i jak to wyjdzie w praniu :P

a powiedz mi kolego czy te niedziele póki co są pewne ??? Chętnie bym się przyłączył i pokręcił z Wami.

a powiedz mi kolego czy te niedziele póki co są pewne ??? Chętnie bym się przyłączył i pokręcił z Wami.

z tego co wiem co tydzień jest tam parę osób tylko nie gwarantuje teraz 100% bo zaczynają się maratony i dlatego wposmnialme ze moze byc przeniesienie terminu na wtorek. Przypominam tez ze to nie są niedzielne wycieczki...

Ostatnio gadałem z Rafałem (trener i organizator treningów niedzielnych), że nie będzie ich juz. Powód - wyścigi. W tą niedzielę ścigamy się w Gnieźnie, tydzień później WIelkanoc, następny weekend to BM we Wrocku.. Będę jeszcze rozmawiał, ale prawdopodobnie treningi przejdą na wtorki - tak jak w zeszłym roku :)

Będę jeszcze rozmawiał, ale prawdopodobnie treningi przejdą na wtorki - tak jak w zeszłym roku :)

Jak będziesz coś wiedział to daj znać :thumbsup:

Hmmm może jakaś osoba, która nie jedzie na zawody chiałaby zorganizować niedzielny otwarty trening?

Pewnie byłeś zimą, albo jesienią. Wtedy rzeczywiście mogło być wolno :) Ale tak ogólnie to jeżdżą doświadczeni ludzie i na niektórych treningach trzeba mieć trochę w nogach, żeby się utrzymać ;)

Ja w niedzielę odpadam - Gniezno XC

Cześć.

Szukam kogoś, kto pomógłby się "odnaleźć" w lasach pod miastem, bo nie ukrywam, że jazda na Maltę i Morasko to trochę za mało- chyba, że z tych miejsc można pojechać dalej, ale sam nie pojadę, raz już tu zbłądziłem, a oznakowanie szlaków wg mnie mogłoby być lepsze :)

Wiek- 20, rower 26" MTB, trasy 30-80 większość w lesie.

Pozdrawiam

Cześć.

Szukam kogoś, kto pomógłby się "odnaleźć" w lasach pod miastem, bo nie ukrywam, że jazda na Maltę i Morasko to trochę za mało- chyba, że z tych miejsc można pojechać dalej, ale sam nie pojadę, raz już tu zbłądziłem, a oznakowanie szlaków wg mnie mogłoby być lepsze :)

Wiek- 20, rower 26" MTB, trasy 30-80 większość w lesie.

Pozdrawiam

Malta, Morasko, akurat nie moje strony, ale jak byś chciał to możemy sie w jakiś weekend umówić na wyprawę do Wielkpolskiego Parku Narodowego.

Z malty, dokładnie polana harcerza, startuje otwarty trening MTB, był w niedziele, jednak z tego co wyczytałem na forum mają być przeniesione na wtorki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...