Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Generalna zasada niniejszego wątku: podaj termin, kiedy chcesz jeździć, a ja odezwę się kiedy już będziesz po...

Przepraszam, że psuję Wam zabawę, ale po prostu na tyle postów, tyle stron tematu wydawać by się mogło, że praktycznie codziennie każdy z kimś się umawia i trenuje. Faktycznie do ilu doszło wypadów, trzech, czterech?

Rozumiem wypadki losowe, wizyta w szkole, u dentysty, okulisty czy innego specjalisty, ale wczytując się w poszczególne posty, to tak jakby większość celowo w ten sposób podchodziła do sprawy.

Pozdrawiam życząc zorganizowania i rzeczywistych, udanych wyjazdów (szczerze)!

Jest w tym trochę prawdy. Dużo łatwiej jest w momencie gdy poznamy kogoś z forum i później umawianie się osobiście przez gg czy to tel. ale zawsze warto próbować. Przynajmniej ja jak powiem, że będę to jestem B) Przyznam że, dzięki forum spotkałem kilku naprawdę sympatycznych ludzi.

Witam serdecznie.

Szukam osoby do wspólnych treningów z Poznania. Startuję w maratonach ale wycinakiem nie jestem, przejeżdzam ok 5k w sezonie. Znam kilka fajnych tras ale jestem otwarty na nowe:) Płeć dowolna :)

Pozdrawiam Marcin

GG: 7929057

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...