bartek_1990 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Zależy gdzie, przeważnie dużo błota, ale wszystko przejezdne. Jaki początek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ja się długo rozkręcam... Co tu zrobić jak wieczorem przychodzi ochota na jazde a tu zimno i nie ma z kim jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 to mam buty myc? ( bo w sobote wpadlem w bloto do kostek), czy moge sobie darowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Więc jak? Jeździ ktoś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja na 99% jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Przed chwilą dzwonił Polek, też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 może i ja się pojawie... Jednak niestety nie dam rady :/ coś mi wypadło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Wiecej "wypadniec nie przyjmujemy do wiadomosci, wiec do zobaczenia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Jutro, od godziny 10:00 do 18:00. Ktoś chętny na jazde? kolo 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 ktoś chętny na przejażdżkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Juz dawno po "przejazdzce" Nastepnym razem polecam wybraz sie w niedziele o 11 na polane Harcerzy, pod pomnikiem jest zbiorka i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ktoś chętny na nocne kręcenie w środę, czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Generalna zasada niniejszego wątku: podaj termin, kiedy chcesz jeździć, a ja odezwę się kiedy już będziesz po... Przepraszam, że psuję Wam zabawę, ale po prostu na tyle postów, tyle stron tematu wydawać by się mogło, że praktycznie codziennie każdy z kimś się umawia i trenuje. Faktycznie do ilu doszło wypadów, trzech, czterech? Rozumiem wypadki losowe, wizyta w szkole, u dentysty, okulisty czy innego specjalisty, ale wczytując się w poszczególne posty, to tak jakby większość celowo w ten sposób podchodziła do sprawy. Pozdrawiam życząc zorganizowania i rzeczywistych, udanych wyjazdów (szczerze)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Jest w tym trochę prawdy. Dużo łatwiej jest w momencie gdy poznamy kogoś z forum i później umawianie się osobiście przez gg czy to tel. ale zawsze warto próbować. Przynajmniej ja jak powiem, że będę to jestem Przyznam że, dzięki forum spotkałem kilku naprawdę sympatycznych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Mathiu jeśli poprawi się stan mojego achillesa, jestem chętny na środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ok Jak co to czekam w gotowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 jak co to w sobotę jak ktoś chętny na całodniową jazdę Poznań-mosina-kórnik-poznań to zaprasza ma priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macky Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam serdecznie. Szukam osoby do wspólnych treningów z Poznania. Startuję w maratonach ale wycinakiem nie jestem, przejeżdzam ok 5k w sezonie. Znam kilka fajnych tras ale jestem otwarty na nowe:) Płeć dowolna Pozdrawiam Marcin GG: 7929057 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mathiu gdzie i o której dzisiaj jeździmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dziś o 19.00 przy źródełku (Malta) a gdzie to jeszcze zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 ok,będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 dajcie znać, czy wróciliście żywi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 żywi,z małą wywrotką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 oj tam wywrotka To było zwyczajne zapoznanie się z terenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Miałem niepohamowaną ochotę przytulić glebę ot co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.