A7x Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja również jestem chętny na taki wyjazd, jednak dopiero w marcu, jak już zrobi się bardziej sucho. Pytanie tylko jak by wyglądał transport z Ostrowa Wielkopolskiego- nie wiem, jaką trasą byście jechali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A jak wyglądają koszty takiej zabawy? Płaci się za każdy przejazd czy jest jakiś bilet całodniowy? Nic się nie płaci, jeździsz za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Cały singiel jest darmowy, jedyne koszty jakie ponosimy to paliwo i kilometrówka za wypożyczenie auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ale numer. Od początku myślałem, że tak przygotowana trasa musi mieć swoją cenę... hehe najlepiej kupić sobie w okolicy domek letniskowy i jeżdzić do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Pytanie tylko jak by wyglądał transport z Ostrowa Wielkopolskiego- nie wiem, jaką trasą byście jechali. Ewentualnie mogli byśmy jechać przez Rawicz jeżeli zgodzi się kierowca , musiał byś wtedy dojechać pociągiem do Rawicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Rawicz... Jakoś bym to wykombinował, zależnie od tego, czy na jeden dzień, czy na dłużej byśmy się wybrali. Z tym, że jak już wspomniałem- chętny jestem, jednak muszę skompletować sprzęt- nie mam jeszcze kasku, ani ciuchów. Więc jak bym powoli skompletował ekwipunek, przyzwyczaił się do nowego roweru- na pewno byłbym chętny na takie wypady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 patrzac jakie byly opady w okolicach szklarskiej poreby a to ok 20 km to sniegu moze byc miejsami grubo, takze mysle ze lepiej przelozyc go o pare tygodni. Co do trasy to zobaczymy ale plan byl aby jechac 5 do Leszna a potem wbic sie na 12 i nia na poludnie ale to juz bedziemy myslec przy wyjezdzie kto i skad bedzie chcial jechac. Ja w weekend ten odpadam, wyjezdzam do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topa Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Myśle, że na taki wyjazd to trzeba być trochę przygotowanym, oczywiście fizycznie. Bo co ta za frajda jak pokonasz parę wzniesień i masz dość. Parę rundek do WPN na czarnym szlaku, dobrze zrobi przed wyjazdem. Wstępnie wybieram się w niedziele, ale to zależy też od pogody, jak będzie mokro to raczej wycieczka do strzeszynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Myśle, że na taki wyjazd to trzeba być trochę przygotowanym, oczywiście fizycznie. Bo co ta za frajda jak pokonasz parę wzniesień i masz dość. Akurat na singla można jechać bez specjalnego przygotowania, 85% trasy śmigasz w dół a tylko 15% pod górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja bym też radził poczekać trochę tak ok za miesiąc można śmignąć zgrać dużo wiary i jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Najlepiej zróbcie listę osób, które się zadeklarowały, następnie wyliczyć koszty na głowę. Jak pojawią się konkrety, to myślę, że i więcej osób będzie chętnych. Ja dzisiaj właśnie odebrałem Flite ze sklepu- świetna maszyna, ale brakuje mi jeszcze ciuchów i kasku, więc pewnie dopiero koło maja będę mógł się z Wami zgadać, jeśli będzie okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darfinno Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ja z radoscią bym się wybrał na takiego singla, bo zjazdówki to super zabawa jest:D Musi jednak być sucho i temperaturka większa..no chyba że ktoś lubi taniec w błotku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ktoś dziś chętny na śmiganie ? proponuję rundkę na malcie i na cytadeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 No zasadniczo to ja mogę się przejsc, bo juz nie mam ochoty na trenażer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kartezjusz Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ludzie, pogoda jak tralala. Nic tylko jeździć. Siedzę w chacie i sie irytuję. Szczegóły pod tym linkiem: http://www.forumrowerowe.org/topic/106716-opona-permanentny-flak/ Jak się uporam z problemem to liczę, że w końcu pojeździmy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Jakies wieczorne krecenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Może jutro wieczorne kręcenie? Dziś nie dam rady a jutro bardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongo2001 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A gdzie to wieczore kręcenie? Tylko jutro ma sie pogoda spsuc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja sie pisze, dzwoncie, piszcie, i wysylajcie golebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No proszę kto tu się odezwał. Polek Ty leniuchu Twardziele jeżdżą w każdej pogodzie. Może nocna trasa Bike maratonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dzisiaj na malcie wiało przeokropnie. Po 4 kółkach byłam skostniała. Rafał można ustalić porę standardowo na 21 przy kolejce ale niech się troszeńkę ociepli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Trenazer wygral dzisiaj, jutro odpada, w srode moge pokrecic od 18. 2-3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Proponuję jutro, godzina 19 przy źródełku. Trasa mini BM Rafał, w środę też można gdzieś skoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Proponuję jutro, godzina 19 przy źródełku. Trasa mini BM Rafał, w środę też można gdzieś skoczyć. Jak ozywie jutro lampke to przyjade:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A wie ktoś jak wygląda sytuaja w terenie? Da się jechać, jest duże błoto? Na serio robimy "nocną masakre" trase mini? Jeszcze jedno jakie tempo, bo to dopiero początek sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.