Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również jestem chętny na taki wyjazd, jednak dopiero w marcu, jak już zrobi się bardziej sucho.

Pytanie tylko jak by wyglądał transport z Ostrowa Wielkopolskiego- nie wiem, jaką trasą byście jechali.

Rawicz...

Jakoś bym to wykombinował, zależnie od tego, czy na jeden dzień, czy na dłużej byśmy się wybrali.

Z tym, że jak już wspomniałem- chętny jestem, jednak muszę skompletować sprzęt- nie mam jeszcze kasku, ani ciuchów.

Więc jak bym powoli skompletował ekwipunek, przyzwyczaił się do nowego roweru- na pewno byłbym chętny na takie wypady.

patrzac jakie byly opady w okolicach szklarskiej poreby a to ok 20 km to sniegu moze byc miejsami grubo, takze mysle ze lepiej przelozyc go o pare tygodni. Co do trasy to zobaczymy ale plan byl aby jechac 5 do Leszna a potem wbic sie na 12 i nia na poludnie ale to juz bedziemy myslec przy wyjezdzie kto i skad bedzie chcial jechac. Ja w weekend ten odpadam, wyjezdzam do domu.

Myśle, że na taki wyjazd to trzeba być trochę przygotowanym, oczywiście fizycznie. Bo co ta za frajda jak pokonasz parę wzniesień i masz dość.

Parę rundek do WPN na czarnym szlaku, dobrze zrobi przed wyjazdem. Wstępnie wybieram się w niedziele, ale to zależy też od pogody, jak będzie mokro to raczej wycieczka do strzeszynka

Myśle, że na taki wyjazd to trzeba być trochę przygotowanym, oczywiście fizycznie. Bo co ta za frajda jak pokonasz parę wzniesień i masz dość.

Akurat na singla można jechać bez specjalnego przygotowania, 85% trasy śmigasz w dół a tylko 15% pod górę ;)

Najlepiej zróbcie listę osób, które się zadeklarowały, następnie wyliczyć koszty na głowę.

Jak pojawią się konkrety, to myślę, że i więcej osób będzie chętnych.

Ja dzisiaj właśnie odebrałem Flite ze sklepu- świetna maszyna, ale brakuje mi jeszcze ciuchów i kasku, więc pewnie dopiero koło maja będę mógł się z Wami zgadać, jeśli będzie okazja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...