Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a no widzisz... ja se pojadę w góry może rowerem w lato ;D sie jeszcze zobaczy ale jak już to w ok tydz do 10dni żeby se pozwiedzać po drodze;d

Napisano

Widzę mamy tutaj sporo ludzi z Poznania i okolic.

A może byśmy się zgadali na integrację chociaż weekendową ?

2-3 dni w Boszkowie przykładowo :)

Napisano

maroko777 hehe widze że Cię tam bardzo ciągnie. Pociągiem da się tam dojechać? A co do dojazdu to myślałem, że nie da się dojechać na rowerze w góry w jeden dzień :P

Napisano

jak tylko trafi się ktoś z odpowiednim autem do przewozu rowerów ;)

Mam mozliwosc pozyczyc busa z klubu, 0,10 zl za km + paliwo. VW T4 9 osobowy. A 6 osob wygodnie pojedzie z rowerami w srodku po wywalenie tylniego rzadu siedzen;-)

Napisano

O kurcze już chcecie jechać?

Ej no ja też bym chciał. Mam nadzieje, że jeszcze będzie okazja jechać w późniejszym terminie to się pisze

Tu są też fajne filmiki pokazujące trasy SinglTrek pod Smrkem

Napisano

O kurcze już chcecie jechać?

Ej no ja też bym chciał. Mam nadzieje, że jeszcze będzie okazja jechać w późniejszym terminie to się pisze

Tu są też fajne filmiki pokazujące trasy SinglTrek pod Smrkem

Byłem w wakacje w Świeradowie, skąd jest blisko na tego singla. Wszystko fajnie, gdyby nie to, że poniosła mnie fantazja i po 30 min jazdy zaliczyłem bliskie spotkanie z drzewem :teehee: . Ogólnie trasy bardzo dobrze przygotowane, część jeszcze w budowie. Po naszej stronie też jest parę ładnych singli. Jazdy spokojnie na cały dzień jak nie więcej !

Napisano

Ja tez się jak najbardziej pisze na tego typu wyjazd, jednak poczekał bym trochę aż śnieg stopnieje :P Póki co to jeszcze można na narty jechać :).

A we wtorek odbieram amortyzator z serwisu, i myślę o wypadzie do WPN w weekend, jak pogoda pozwoli... są chętni ?

Napisano

uu.. czeskiego jak nie lubię;/ mocne ścierwo ;D

Można by w sobotę pojeździć tak od 12 na rowerze i o 18 wracamy na chate a późnij ok 20 ognicho z bromkami zrobić

Napisano

Więc jak organizujemy wypad w weekend ?

uu.. czeskiego jak nie lubię;/ mocne ścierwo

z tego co się orientuje to większość czeskich piw jest 4% więc raczej słabe...

Napisano

Więc jak organizujemy wypad w weekend ?

z tego co się orientuje to większość czeskich piw jest 4% więc raczej słabe...

Mowimy o tym najblizszym weekendzie? Tylko 2 osoby to raczej malo... Chyba ze masz kogos jeszcze:-) 2 dni przed wzieciem auta musze wiedziec aby dac znac

Napisano

tez napisalem do paru osob, zobaczymy moze sie uda:-) Bardziej sobota czy niedziela?

tez napisalem do paru osob, zobaczymy moze sie uda:-) Bardziej sobota czy niedziela?

Napisano

Mamy problem, dostałem maila od kolegi który mieszka w pobliżu singla a dokładniej w Świeradowie, napisał że tam jest jeszcze sporo śniegu więc możemy jechać na własne ryzyko.

Z drugiej strony na stronie singla piszą że wszystkie trasy są przejezdne...

Napisano

To są góry. Nie oszukujmy się. Będzie temp bliska 0, duże łaty śniegu, a jak nie śniegu to pewnie dużo błota. Mało osób teraz jeździ, nie dbają tak bardzo o gałęzie które pospadały z powodu ostatnich wiatrów. Ja bym z tym wyjazdem jeszcze poczekał.

Na razie to można pojeździć w okolicach Poznania, zbudować formę i wiosną/latem jeździć w górach na singlach.

Co myślicie o wspólnej jeździe dobrym tempem w najbliższy weekend?

Napisano

Z tego co wiem singiel nie jest pozostawiony sam sobie, jest pewna ekipa ludzi którzy są odpowiedzialni za utrzymanie singla aby był cały rok przejezdny. A co do pogody to zapowiadają 6 stopni więc nie ma tragedii.

Musimy się zastanowić nad wyjazdem ale niestety chyba trzeba będzie przełożyć :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...