Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, może w weekend zorganizujemy jakiś wypad w większym gronie jak za starych dobrych czasów najlepiej w sobotę.

Tylko tempo bardzo średnie bo mam rower enduro i na oponach 2.4 nie da się kręcić astronomicznych prędkości a do tego dawno nie siedziałem w siodle i kondycja słaba ;)

w sumie moża zrobić tak że w sobote strzeszynek i morasko a w niedziele malta i można się rekreacyjnie nad staw browarny oraz dalej w kierunku Swarzędza przejechać i gdzieś tam ognisko zrobić ;) jak co to piszcie w razie pytań na gg. Tylko nicki podajcie ;)

Informuję chętnych na sobotni wyjazd tgz"rajd" że spotykamy się o godzinie 10.00 na Cytadeli tam gdzie są czołgi. Dala tych którzy nie wiedzą gdzie są informuje że są zaraz koło muzeum. Stamtąd wyruszymy przez rusałkę do Strzeszynka gdzie zrobimy ognisko. Każdy oczywiście kupuje we własnym zakresie ;) Po ognisku wyruszymy dalej na górę Morasko. Nie będzie mega prędkości bo to nie wyścig szczurów ani rygoru ;) A co do niedzieli to info będą w sobotę wieczorem ;)

myślę że za tydzień się uda i będzie cała wielkopolska na ognisku ;)

Hehe jak tam będzie cała wielkopolska to będziesz musiał las podpalić aby wszyscy mogli upiec kiełbaski :P

Zorganizuj mi wyjazd nad morze to pojade :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...