bartek_1990 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Może jutro jakieś małe śmiganie do południa? Jeszcze nie wiem na 100%, ale powinienem mieć trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Mistrzu może za tydzień we wtorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Raczej nie, akurat mi jedne zajęcia dzisiaj wypadły, dlatego troche czasu miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witam, może w weekend zorganizujemy jakiś wypad w większym gronie jak za starych dobrych czasów najlepiej w sobotę. Tylko tempo bardzo średnie bo mam rower enduro i na oponach 2.4 nie da się kręcić astronomicznych prędkości a do tego dawno nie siedziałem w siodle i kondycja słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 wlaśnie dobra opcja może w sobotę zrobimy mini "rajd" ? proponuję morasko a później rusałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 w międzyczasie można zrobić ognisko i usmażyć kiełbaski Już kiedyś to praktykowaliśmy Można by było skoczyć do WPNu itp. Najlepiej w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 jasne najelpiej w takim razie na strzecha tam ognisko a później na morasko to w takim razie kto chętny na sobotni wypad większą ekipą i na ognisko pisać na gg 12031872 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonasz99 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A nie da rady w niedzielę ?? Z chęcią bym się gdzieś przejechał ale w sobotę jestem na torze (SuperOes) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witam,jestem zainteresowany ogniskiem i jazdą przez cały weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 w sumie moża zrobić tak że w sobote strzeszynek i morasko a w niedziele malta i można się rekreacyjnie nad staw browarny oraz dalej w kierunku Swarzędza przejechać i gdzieś tam ognisko zrobić jak co to piszcie w razie pytań na gg. Tylko nicki podajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Informuję chętnych na sobotni wyjazd tgz"rajd" że spotykamy się o godzinie 10.00 na Cytadeli tam gdzie są czołgi. Dala tych którzy nie wiedzą gdzie są informuje że są zaraz koło muzeum. Stamtąd wyruszymy przez rusałkę do Strzeszynka gdzie zrobimy ognisko. Każdy oczywiście kupuje we własnym zakresie Po ognisku wyruszymy dalej na górę Morasko. Nie będzie mega prędkości bo to nie wyścig szczurów ani rygoru A co do niedzieli to info będą w sobotę wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ja będę na 99% i mam nadzieję że uda nam się zebrać większą ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 jak nie będę w pracy to może zbiorę zad ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 W sobote jestem poza Poznaniem ale w niedziele sie pisze;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ja też będę na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 ej z gg mam problem ;/ zaraz idę spać ;p bo rano trza wstać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mala zmiana planow, zostaje w PZN w sobote i sie pojawie;) dozobaczenia o 10 przy czolgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 ja już się obudziłem ;/ kurde ta głupia bezsenność ;/ ale dam radę się spakuje hehe ;D jak ktoś może to niech trochę drewna weźmie bo ciężko będzie rozpalić ;/ ja już mam trochę spakowane ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 piszcie kto jutro woli na 11 a kto na 12 godz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 dla mnie obojętnie,co byście powiedzieli na WPN jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 To jutro jeśli nie będzie padać oraz nie będzie wiatru silnego to o 12 przy czołgach;) ale słyszałem źe jutro ma być nie ciekawie tak że kto chce jechać to niech wejdzie wcześniej ok. 11 na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 i co ? jedzie ktoś? pisać kto jedzie;) w takim razie lipa, myślę że za tydzień się uda i będzie cała wielkopolska na ognisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 myślę że za tydzień się uda i będzie cała wielkopolska na ognisku Hehe jak tam będzie cała wielkopolska to będziesz musiał las podpalić aby wszyscy mogli upiec kiełbaski Zorganizuj mi wyjazd nad morze to pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 łahaha tej ;D ty to tylko nad morze i nad morze... co ty tam widzisz ? lubisz się kąpać w siurach ? czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja wole góry ale co zrobić z poznania jest za daleko aby jechać w jeden dzień W tygodniu gdzieś musimy wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.