Mathiu Napisano 9 Lutego 2012 Napisano 9 Lutego 2012 No troszke za późno. Ja właśnie wróciłęm z szaleństwa rowerowego. Jest fajnie, zimno, ślisko i główna zaleta miękko przy lądowaniach... Zachęcam do jazdy w taką pogode
bandziorekalus Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 Ja już w tym tygodniu rower będę mieć złożony więc piszę się na jazdę! W takich warunkach nie jeździłam jeszcze:) Ale nie szkodzi:D! Bardzo chętnie pojeżdżę!
bartek_1990 Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 Widzę chęci są, i dobrze Może wreszcie będę miał motywacje, żeby ruszyć dupsko na dwór
Mod Team michuuu Napisano 10 Lutego 2012 Mod Team Napisano 10 Lutego 2012 Rusałka - Strzeszynek, śnieg jeszcze nie udeptany/wyślizgany da się jechać - polecam. Zdarzają się pułapki lodowe pod śniegiem - duże zdziwienie leżących rowerzystów.
Mod Team michuuu Napisano 10 Lutego 2012 Mod Team Napisano 10 Lutego 2012 Strój polarnika nie pozwala na rozróżnienie płci . Rowerzysta zimową porą jest kompletnie aseksualny. Niektórzy używają kwiecistych słów i tutaj prawie pewne że facet, te osobniki które przeżywają upadek w ciszy to raczej płeć piękna.
bartek_1990 Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 Dobra, trzeba coś konkretnie uzgodnić Tak więc kto chętny na niedzielę? Bo jak nikt to będę musiał do Ryby na trening jechać, a aż tak zapie*dalać to mi się nie chce
Majka Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 Strój polarnika nie pozwala na rozróżnienie płci . Rowerzysta zimową porą jest kompletnie aseksualny. Niektórzy używają kwiecistych słów i tutaj prawie pewne że facet, te osobniki które przeżywają upadek w ciszy to raczej płeć piękna. jak poetycko! jestem wzruszona cytat bartek_1990 "Dobra, trzeba coś konkretnie uzgodnić Tak więc kto chętny na niedzielę? Bo jak nikt to będę musiał do Ryby na trening jechać, a aż tak zapie*dalać to mi się nie chce " ja bym sobie pojeździła w niedzielę,ale jeszcze nie jeździłam w takich temperaturach w sumie pierwszy raz P.S-jak wygląda u Ryby na tych treningach,są do przejścia dla "świeżaka"? kiedyś,jak kupowałam buty u niego to zapraszał,ale jakoś nie miałam odwagi nigdy by się przejechć...
bartek_1990 Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 Do jutrzejszego wieczora czekam na chętnych Co do treningu u Ryby, to wygląda naprawdę różnie Dla świeżaka będzie to raczej bolesna nauczka, aczkolwiek bardzo przydana, czasami jak przyjedzie więcej osób to powstaje jakaś grupka 'turystyczna'. Nie chcę tutaj nikogo zrazić, bo jeżeli ktoś ma jakieś minimalne doświadczenie to taki trening jest stosunkowo przyjemny mimo tego, że po wszystkim jest się zarżniętym w trupa Przy wyjeździe z Poznania można zapomnieć o czymś takim jak czerwone światła, albo inne duperele typu skrzyżowania Jak jest ktoś, kto lekko odstaje od grupy to bywa, że zwolnimy i poczekamy, ale jak się dobierze kilku napinaczy i udowadnia, że tętno 180 to dalej jest tlen (też się do nich zaliczam ), to nie ma zmiłuj Niemniej jednak każdy nowo przybyły, zostanie ciepło powitany i choćby miał wytrzymał kilka(naście) kilometrów to warto spróbować dla samego siebie, albo nawet pokusić się trzymanie tempa grupy (nawet jak odpadasz, to ktoś zapyta się, czy wiesz jak wrócić itp.)
bandziorekalus Napisano 11 Lutego 2012 Napisano 11 Lutego 2012 Jaa najwczęsniej w przyszły tydzień Bo w pon. muszę jechać dociąć sterówkę i kupić podkładkę i zmniejszyć skok w amorze;P A potem to już do złożenia i mogę śmigać całe ferie;P
Mathiu Napisano 11 Lutego 2012 Napisano 11 Lutego 2012 Bartek skoro nie chcesz jeździć z Rybą to utwórz własną grupę treningową. Może jakiś trening techniki? Jakieś zjazdy, ostre zakręty, przeskakiwanie przez przeszkody?
gemba1993 Napisano 12 Lutego 2012 Napisano 12 Lutego 2012 pysz na gg 12031/872 to ggg bo yuy tu to nie wchodze czsto
gemba1993 Napisano 14 Lutego 2012 Napisano 14 Lutego 2012 a ja se dziś ide na cały dzień na rower bo tylko to kocham
Mathiu Napisano 14 Lutego 2012 Napisano 14 Lutego 2012 hehe cały dzień po śniegu? Myśle, że będzie ciężko. Dziś po prawie 3 godzinach jazdy w śniegu miałem dosyć... Jak coś to jutro po 17.00 jestem dyspozycyjny Rozumiem, że to jest Twój numer gg pysz na gg 12031
gemba1993 Napisano 14 Lutego 2012 Napisano 14 Lutego 2012 nie to nie mój nr gg. byłem pijany i źle napisałem i nawet dobrze bo mi nikt nie pisał ;D dam Ci na pw, ja właśnie wróciłem ide się wykąpać i jadę do tesco ale tylko bo sporo dziś przejechałem ahh... ale super minął ten dzień jeszcze browarki na mnie czekają szkoda że jest mało takich dni jak ten
Majka Napisano 14 Lutego 2012 Napisano 14 Lutego 2012 a potem mamy pijanych rowerzystów za kratkami:P
gemba1993 Napisano 14 Lutego 2012 Napisano 14 Lutego 2012 o wypraszam sobie jak już to pijanych na forum haha NIGDY nie jeżdżę po alkoholu !!!! zapamiętaj to sobie !! ;/ a na kacu bywało ale małe dystanse a w sumie po osiedlu lub os obok
darfinno Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 o wypraszam sobie jak już to pijanych na forum haha NIGDY nie jeżdżę po alkoholu !!!! zapamiętaj to sobie !! ;/ a na kacu bywało ale małe dystanse a w sumie po osiedlu lub os obok Ja zawsze jadę na gazie..lepiej się skręca ale gorzej hamuje
gemba1993 Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 eee noo... co jest z Wami ? nikt nie jeździ po lodzie ? boicie się śniegu czy co??:D:D
Kartezjusz Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Odbieram dziś rower z warsztatu. Jeśli tylko czas pozwoli, jestem do dyspozycji... :]
gemba1993 Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 a mnie badali alkomatem w nocy aż im chciałem powiedzieć czy sa poje... hahaha
gemba1993 Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 Mati jaka dzielnica jesteś ? jest ktoś ? kto dziś chętny na przejażdżkę do Kórnika ? ok. godz 11 wyjazd ?
gemba1993 Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 ludzie co się z wami dzieje ? dla kogo jest to forum ? dla tych co zamulają na chacie czy dla rowerzystów ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.