Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja jestem chętny i dyspozycyjny od wtorku 24.01 - do odwołania. Najchętniej na nocne śmiganko może być zarówno teren jak i jazda po mieście.

Jako, że sesja się zaczyna to trzeba sie jakoś zrelaksować :w00t:

jak będzie śnieg to mogę jechać:D

Napisano

Cześć:)

Ja jestem chętna na jeżdżenie :) Z uwagi na to, że jestem tu nowa to nie znam nikogo i nie mam z kim :( I za bardzo nie wiem gdzie jeździć w Poznaniu jakoś fajnie mtb. To chętnie z kimś pojeżdżę. Nie jestem z Poznania więc w grę wchodzą raczej weekendy, chociaż w ferie od 13 lutego mogę codziennie :)!

Pozdrawiam!

Napisano

Ja jestem chętny na wspólne jazdy w weekendy i w tygodniu. Niestety w ten weekend prawdopodobnie jestem na dwóch treningach klubowych, ale później to z miłą chęcią pojeżdżę z kimś. ;)

Jakby co to można pisać na prv. ;)

Napisano

Znaczy ja mam mecze w weekendy ale nie wszystkie :) Dlatego też nie zawsze będzie mi pasować:) W tygodniu raczej odpada no chyba że ferię :) Ale to się jeszcze zgadamy :) ! A z jakiej dzielnicy :D? bo ja kiedyś mieszkałam na Ratajach :)

Napisano

Już ja sobie zapamiętam :P Jeszcze będziecie chcieli ze mną iść na rower :P

A tak poważnie, to sesje zaliczyłem zanim się na dobre zaczęła, więc mam 2tyg wolnego i zmykam do domu.

Jak wrócę do Poznania, to się będzie trzeba zgadać na coś konkretnego ;)

Napisano

Ej teraz sie odegrałeś.... Ja musze siedzieć jeszcze przez całe długie dwa tygodnie

Co do jazdy to ja jestem zawsze chętny :)

Napisano

Ja jeszcze rowerku nie mam złożonego :P Więc dopiero w przyszłym tygodniu będzie mi pasować :) Bo jakoś w przyszłym tygodniu pojadę żeby go skręcić całego:)

W ten week mam mecze więc też mi odpadł jakby przez to :))

Ale w przyszłym chyba nie mam planów także myślę, że jestem chętna:)!

Napisano

A może jest ktoś z samego centrum Poznania,komu również brakuje towarzystwa?

Przyznam szczerze,że w taką mroźną pogodę wybieram spinning w szklarnianych warunkach,może ktoś się skusi?

Rozglądam się też za jakimś klubem rowerowym,obawiam się tylko, że nie podołam wytrzymałościowo z taką wprawioną grupą,na pewno niektórzy z Was mają doświadczenie w tej kwestii i podzielą się ze mną swoimi refleksjami?

Napisano

A może jest ktoś z samego centrum Poznania,komu również brakuje towarzystwa?

Przyznam szczerze,że w taką mroźną pogodę wybieram spinning w szklarnianych warunkach,może ktoś się skusi?

Rozglądam się też za jakimś klubem rowerowym,obawiam się tylko, że nie podołam wytrzymałościowo z taką wprawioną grupą,na pewno niektórzy z Was mają doświadczenie w tej kwestii i podzielą się ze mną swoimi refleksjami?

ja jestem z samego centrum, ale w taki mróz jazda rowerem odpada całkowicie w moim przypadku. Na wiosnę pogodową chętnie potowarzyszę. Lubię i preferuję jazdę w terenie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...