gemba1993 Napisano 21 Stycznia 2012 Napisano 21 Stycznia 2012 Ja jestem chętny i dyspozycyjny od wtorku 24.01 - do odwołania. Najchętniej na nocne śmiganko może być zarówno teren jak i jazda po mieście. Jako, że sesja się zaczyna to trzeba sie jakoś zrelaksować jak będzie śnieg to mogę jechać
Mathiu Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Łukasz czy śladowe ilości śniegu na dachach są wystarczające abyśmy sie przejechali
bandziorekalus Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Cześć Ja jestem chętna na jeżdżenie Z uwagi na to, że jestem tu nowa to nie znam nikogo i nie mam z kim I za bardzo nie wiem gdzie jeździć w Poznaniu jakoś fajnie mtb. To chętnie z kimś pojeżdżę. Nie jestem z Poznania więc w grę wchodzą raczej weekendy, chociaż w ferie od 13 lutego mogę codziennie ! Pozdrawiam!
YgreK Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Ja jestem chętny na wspólne jazdy w weekendy i w tygodniu. Niestety w ten weekend prawdopodobnie jestem na dwóch treningach klubowych, ale później to z miłą chęcią pojeżdżę z kimś. Jakby co to można pisać na prv.
bandziorekalus Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Znaczy ja mam mecze w weekendy ale nie wszystkie Dlatego też nie zawsze będzie mi pasować W tygodniu raczej odpada no chyba że ferię Ale to się jeszcze zgadamy ! A z jakiej dzielnicy ? bo ja kiedyś mieszkałam na Ratajach
bartek_1990 Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Peewnie, w weekend mnie nie ma, to się wszyscy na rower ustawiają
Mathiu Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 No wiesz, to taki mały spisek :icon_mrgreen:
bartek_1990 Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Już ja sobie zapamiętam Jeszcze będziecie chcieli ze mną iść na rower A tak poważnie, to sesje zaliczyłem zanim się na dobre zaczęła, więc mam 2tyg wolnego i zmykam do domu. Jak wrócę do Poznania, to się będzie trzeba zgadać na coś konkretnego
Mathiu Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Ej teraz sie odegrałeś.... Ja musze siedzieć jeszcze przez całe długie dwa tygodnie Co do jazdy to ja jestem zawsze chętny
bandziorekalus Napisano 26 Stycznia 2012 Napisano 26 Stycznia 2012 Ja jeszcze rowerku nie mam złożonego Więc dopiero w przyszłym tygodniu będzie mi pasować Bo jakoś w przyszłym tygodniu pojadę żeby go skręcić całego:) W ten week mam mecze więc też mi odpadł jakby przez to ) Ale w przyszłym chyba nie mam planów także myślę, że jestem chętna:)!
Majka Napisano 2 Lutego 2012 Napisano 2 Lutego 2012 A może jest ktoś z samego centrum Poznania,komu również brakuje towarzystwa? Przyznam szczerze,że w taką mroźną pogodę wybieram spinning w szklarnianych warunkach,może ktoś się skusi? Rozglądam się też za jakimś klubem rowerowym,obawiam się tylko, że nie podołam wytrzymałościowo z taką wprawioną grupą,na pewno niektórzy z Was mają doświadczenie w tej kwestii i podzielą się ze mną swoimi refleksjami?
darfinno Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 A może jest ktoś z samego centrum Poznania,komu również brakuje towarzystwa? Przyznam szczerze,że w taką mroźną pogodę wybieram spinning w szklarnianych warunkach,może ktoś się skusi? Rozglądam się też za jakimś klubem rowerowym,obawiam się tylko, że nie podołam wytrzymałościowo z taką wprawioną grupą,na pewno niektórzy z Was mają doświadczenie w tej kwestii i podzielą się ze mną swoimi refleksjami? ja jestem z samego centrum, ale w taki mróz jazda rowerem odpada całkowicie w moim przypadku. Na wiosnę pogodową chętnie potowarzyszę. Lubię i preferuję jazdę w terenie:)
Kartezjusz Napisano 7 Lutego 2012 Napisano 7 Lutego 2012 Majka, ja jestem chętny, jestem z Sołacza. Rower w serwisie. Jak wrócę z delegacji to się możemy ustawić. Pogoda nie gra roli.
bartek_1990 Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Będzie ktoś jeździł w niedzielę? Bo się może pofatyguję z rowerem do Poznania
Mathiu Napisano 9 Lutego 2012 Napisano 9 Lutego 2012 gemba1993 może dzisiaj?? Tak w godzinach 16.00-20.00 jestem wolny. Myśle że śniegu wystarczy....
Majka Napisano 9 Lutego 2012 Napisano 9 Lutego 2012 kiepsko ciągnę...mam mało siły w rękach ale możemy pozjeżdżać z górki
Mathiu Napisano 9 Lutego 2012 Napisano 9 Lutego 2012 Nie no tak serio to ja się ide dzisiaj przejechać sam lub z kimś tak na godzinke max 2
Majka Napisano 9 Lutego 2012 Napisano 9 Lutego 2012 Tak serio ja bardzo chętnie,ale nie dziś,mam spinning,nie dam rady
Mathiu Napisano 9 Lutego 2012 Napisano 9 Lutego 2012 No to jakoś w przyszłym tygodniu, bo na weekend wracam do domu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.