Skocz do zawartości

[poznań] szukam kogoś do wspólnego pedałowania

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No mnie też troche odstrasza pogoda, ale jak nie bedzie jutro padac to chciał bym troche pojeżdzić, może ktoś sie orientje w jakiem kierunku jest jutro otwarty trening MTB z Rafałem, lub może wybiera sie w rejony strzeszynka ?

Napisano

Kartezjusz

A gdzie i jakim tempem chcesz jechać? Ja mogę koło godziny 15:00 pojeździć trochę. Takie spokojne tempo.. w końcu mamy listopad dopiero.. :)

Napisano

Ygrek, no tempo takie wiesz: 21-24km/h*. Pyknąć sobie jakąś pentelke w Poznaniu, bądź skrobnąć się na pogranicza miasta...

Bez jakiegoś chorego duszenia, lekko - żaden hardcore :]

*średnia prędkość. Odcinkowo to my możemy i 70 śmigać jeśli znajdą się ku temu warunki :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam, kto pojeździ bez względu na pogodę (w granicy zwężonego rozsądku). Wtygodniu zaczynam jeździć trasę w granicach 80 km (na razie powyżej 3 godzin ale będzie poniżej ;)), w weekendy można myśleć o czymś dłuższym a im bliżej wiosny tym dużo dłuższym. Oczywiście można pośmigać jakieś interwały, teren. Wszystko do dogadania.

Jeżeli ktoś śmiga systemayczne treningi to dajcie znać.

Napisano

Ja jestem chętny i dyspozycyjny od wtorku 24.01 - do odwołania. Najchętniej na nocne śmiganko może być zarówno teren jak i jazda po mieście.

Jako, że sesja się zaczyna to trzeba sie jakoś zrelaksować :w00t:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...