Witam chciałem przedstawić swój nowy nabytek , długo sie zastanawiałem aż w koncu kupiłem własnie ten model spodobała mi sie w nim rama chociaz osprzet sredni dokonałem zamiany mostka i kierownicy ze wzgledu na wygode jazdy wiem jednak jeno nie wracam juz do 26''
Frame Specialized A1 Premium Aluminum 29", fully butted, disc only, 6061 alloy, double ORE down tube, externally relieved head tube, forged dropouts and reinforced disc mount, alloy replaceable derailleur hanger
Widelec SR Suntour XCM (SF11-XCM-V3-29-DS-MLO), 1pc. alloy lower, 30mm Hi-Ten stanchions, mechanical LO, custom women's coil/mcu spring w/ preload adj., spring assisted seals, 80mm travel
Pytanie
pasqdny
Witam chciałem przedstawić swój nowy nabytek , długo sie zastanawiałem aż w koncu kupiłem własnie ten model spodobała mi sie w nim rama chociaz osprzet sredni dokonałem zamiany mostka i kierownicy ze wzgledu na wygode jazdy wiem jednak jeno nie wracam juz do 26''
Frame Specialized A1 Premium Aluminum 29", fully butted, disc only, 6061 alloy, double ORE down tube, externally relieved head tube, forged dropouts and reinforced disc mount, alloy replaceable derailleur hanger
Widelec SR Suntour XCM (SF11-XCM-V3-29-DS-MLO), 1pc. alloy lower, 30mm Hi-Ten stanchions, mechanical LO, custom women's coil/mcu spring w/ preload adj., spring assisted seals, 80mm travel
Stery 1-1/8" threadless, loose ball w/ seals
Mostek RITCHEY LOGIC mocowanie: O/S materiał: kute aluminium dułgość: 130mm waga: 166g Kierownice Specialized XC Low Rise 31,8
Chwyty kierownicy Specialized Enduro, dual compound
Przedni hamulec Tektro Draco hydraulic disc brake, post mount, 160mm 6-bolt rotor
Tylny hamulec Tektro Draco hydraulic disc brake, post mount, 160mm 6-bolt rotor
Klamki hamulcowe Tektro Draco hydraulic
Przednia przerzutka Shimano Acera, 9-speed, 34.9mm clamp, top-swing, dual-pull
Tylna przerzutka Shimano Acera, 9-speed, SGS cage
Manetki Shimano Acera, 9-speed Rapidfire plus, SL type w/ optical display
Kaseta Shimano 9-speed, 11-34t
Łańcuch KMC X-9, 9-speed, reusable Missing Link
Mechanizm korbowy SR Suntour, 9-speed, Octalink spline, w/ chainguard
Wieńce 42/32/22, replaceable outer, w/ chainguard
Suport Shimano, Octalink spline, cartridge bearing, 68mm
Pedały Composite platform w/ molded pins, toe clip compatible, 9/16" w/ reflectors
Obręcze Alex HR Disc 29", alloy double-wall, disc, pin joint, 24mm, 36h
Przednia piasta Disc hub, high-lo flange, sealed loose ball, machined disc mount, QR, 36h
Tylna piasta Machined disc mount & flanges, double-sealed loose ball, polished races,19mm contact, QR, 36h
Szprychy Stainless silver, 2.0mm (14g)
Przednia opona Specialized Fast Trak LK Sport, 60 TPI, wire bead, 29x2.0"
Tylna opona Specialized Fast Trak LK Sport, 60 TPI, wire bead, 29x2.0"
Dętki Schrader valve
Siodło Specialized Body Geometry Hardrock, steel rails, front and rear bumpers, 143mm width
Sztyca Alloy, 2 bolt head, 30.9mm, 12.5mm offset, micro adjust
SEAT BINDER 34.9mm, alloy, extruded QR lever/collar
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6b0baceab97ef98.html
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.