dembol Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Witam, Kupiłem niedawno Sigma Micro W Dokładnie ten model: http://p.alejka.pl/i2/p_new/48/09/lampka-sigma-micro-w-2_0_b.jpg Niestety lampka ma wadę, tzn. wyczerpuje baterie w ciągu 1-2 dni Sigma zaproponowała wymianę, jednakże zgubiłem paragon Byłby ktoś z forumowiczów tak miły i zeskanował albo zrobił zdjęcie swojego paragonu w celu wymiany gwarancyjnej ?
PoleK Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 kupowałeś w sklepie na miejscu? może wydadzą Ci duplikat, jeśli pamiętasz, kiedy kupiłeś
dembol Napisano 6 Września 2012 Autor Napisano 6 Września 2012 kupowałeś w sklepie na miejscu? może wydadzą Ci duplikat, jeśli pamiętasz, kiedy kupiłeś Lampkę kupiłem jakieś 4-5 miesięcy temu, niestety bez dokładnej daty nie ma możliwości wydania duplikatu Dlatego lubię zakupy w Decathlonie. Przy płaceniu dajesz swoją kartę "klienta" i zapominasz o paragonach... Szkoda tylko że ceny na niektóre klamoty złodziejskie
PoleK Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Dlatego lubię zakupy w Decathlonie. Placiłeś karta kredytową/jakakolwiek inna? http://reklamacjatowaru.pl/czy-reklamacja-bez-paragonu-jest-mozliwa/ znajdz sposob zeby udowdnic ze to od nich i po sprawie. no i jesli sama SIGMA Ci zaproponowała wymianę, to w ogóle wymagają paragonu?
dembol Napisano 6 Września 2012 Autor Napisano 6 Września 2012 Placiłeś karta kredytową/jakakolwiek inna? Płaciłem gotówką. Nie byłoby problemu gdybym kupił sprzęt tam gdzie zawsze, ale z uwagi na brak asortymentu w ulubionym sklepie i szybką potrzebę (ukradli mi Mactronika Noise gdy zostawiłem rower pod sklepem na 2min), kupiłem w sklepie na drugim końcu miastai co lepiej - płacąc gotówką Niby lampka nie jest droga, ale to zawsze kilkadziesiąt złotych w błoto.
PoleK Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 idz do sklepu, może Pan/i będzie miły/a i Cię pamięta, a co za tym idzie, pomoże:)
dembol Napisano 6 Września 2012 Autor Napisano 6 Września 2012 Spróbuję, ale gdyby ktoś mógłby podesłać skan paragonu to byłbym wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.