uraz Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Znacie jakieś alternatywy dla obejm przerzutki przedniej mocowanej na hak które robi smud albo parlee? Interesują mnie takie z wagą do max 15 gram, czym sztywniejsze tym lepsze i oczywiście czym taniej tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkaz016 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Znacie jakieś alternatywy dla obejm przerzutki przedniej mocowanej na hak które robi smud albo parlee? Interesują mnie takie z wagą do max 15 gram, czym sztywniejsze tym lepsze i oczywiście czym taniej tym lepiej. tu jest obejma bbb , ale waży 18 gram http://allegro.pl/obejma-przerzutki-przedniej-bbb-bsp-90-shiftfix-i2604975410.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 śrubka alu i będzie pewnie 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 kcnc wazy 15g http://www.bikestacja.pl/obejma-przerzutki-przedniej-kcnc-clamp-349mm-srebrna-p-20325.html?cPath=152_316 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Dzięki za propozycje. Znalazłem na ebay-u węglowe obejmy mocno wzorowane na parlee po 20$ z wysyłką (użytkownik alero-bikes) o wadze 5g. Jak znam życie można je bez loga alero dostać poniżej 10$ więc szukam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Jeżeli zależy Ci n wadze, to zostaje jeszcze LUXTECH kosztuje 100, więc taniej od smud-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 nie wydaje mi się, żeby 10g było warte 60zł...chyba że cały projekt ma być weight weenie, wtedy wszystkie chwyty dozwolone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.